Ali Ece: "Quaresma'nın taraftara borcu var"

Ali Ece: "Quaresma'nın taraftara borcu var"

Beşiktaş - Leipzig maçını Tivibuspor'da değerlendiren Ali Ece, mücadele ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Ali Ece şu değerlendirmelerde bulundu: "Quaresma, Trabzon maçı cezalı olacağı için Şenol Güneş'in bugün Lens'i oynatmasını beklemiyorum. Doğum günü ve duygularıyla oynayan bir oyuncu. Taraftara da bir borcu var. Herkes onun çalımlarına aşık ama bir forvet oyuncusu olarak sürekli kart görüyor.

Beşiktaş taraftarı bütün hatalarına rağmen ona toz kondurmuyor. Quaresma'nın da ona borcu var. Ön tarafta topları ucuz harcamayıp, adamlara kaptırmamak gerekiyor. İcabında taca atacaksın. Adamların ayağına doğradan kontratak yaratacak şekilde topu verirsek başımız sıkıntıya girer.

Leipzig'in, Augsburg'dan yediği bir kontra golü var. Mutlaka izleyin. Augsburg da öyle Şampiyonlar Ligi takımı değil yani. Leipzig'de Werner'i tutamazsın ama etkisiz hale getirirsin. Bayern Münih de tutamayınca transfer edeyim dedi ama parası yetmedi. Naby Keita'lı Leipzig ile Naby Keita'sız Leipzig arasında büyük fark var. Keita, top rakipteyken Patrick Vieira gibi oynarken, top takımdayken Bergkamp gibi oynuyor."

Etiketler :