Ali Ece'den Quaresma ve Babel vurgusu!

Ali Ece'den Quaresma ve Babel vurgusu!

Beşiktaş, Devler Ligi'ndeki üçüncü maçında Monaco ile karşı karşıya gelecek. Yorumcu Ali Ece, karşılaşmayı değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlılar, Şampiyonlar Ligi G Grubu üçüncü maçında Fransa'nın Monaco takımı ile karşılaşacak. Gruptaki ilk 2 maçını kazanan siyah-beyazlılar, Monaco'yu da yenerek 3'te 3 yapmak istiyor. Zorlu karşılaşmayı Sırbistan Futbol Federasyonundan hakem Milorad Mazic yönetecek.

Mazic'in yardımcılıklarını Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic yapacak. Nemanja Petrovic'in 4. hakem görevini üstleneceği müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Nenad Djokic ve Danilo Grujic olacak. Yorumcu Ali Ece, karşılaşmayı değerlendirdi. İşte Ece'nin açıklamaları:

"Şenol hocaya desen ki "Bu maçta defansif oynatmazsan sana 500 bin euro ceza vereceğiz." Hoca, "Alın parayı ben bildiğimi yapacağım der." Kariyeri boyunca hep böyle oldu. Ben bu oyuna alışkanlık futbolu diyorum. Şenol Güneş'in de Jardim'in de yıllardır ne oynattığı belli. O yüzden oyuncu performansları önemli bir etken olacak. Quaresma ve Babel, Monaco'nun zaaflarından yararlanacak isimlerin başında. Tabii ki Talisca ile kuracak pas bağlantısı."