Ali Naibi'den Kagawa açıklaması

Ali Naibi'den Kagawa açıklaması

Beşiktaş İdari Direktörü Ali Naibi, Kagawa'nın transferiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Ajans Beşiktaş - Siyah beyazlılar, Borussia Dortmund'un Japon oyuncusu Shinji Kagawa'yı sezon sonuna kadar kiraladı. 4 sezondur Borussia Dortmund'da top koşturan Japon futbolcunun ismi yaz transfer döneminde de siyah beyazlılarla anılmıştı.

Beşiktaş İdari Direktörü Ali Naibi, Kagawa'nın transferiyle ilgili bir açıklama yaptı. Naibi'nin soyal medyadan yaptığı açıklama şöyle:

"Shinji Kagawa’nın geçici transferi konusunda tüm belgeler tamamlanmıştır ve tms itc talebi yapılmıştır. Büyük çaba gösteren tüm idari personelimizi kutlarım."

TMS nedir?

TMS, uluslararası futbolcuların transferlerinin düzenlendiği online bir platform. Bir oyuncunun yurt dışı transferi yapabilmesi için, oyuncunun kulübü ve transfer olduğu kulübü belli başlı bilgileri, belgeleri TMS sistemine girmek zorunda.

ITC nedir?

Bu bilgiler tamamlandığında ve doğruluğu onaylandığında, TMS sistemi oyuncuya Uluslararası Transfer Sertifikası'nı veriyor ve böylece oyuncunun bir başka ülkeye transferi için izin sağlanmış oluyor. Uluslararası Transfer Sertifikası (ITC) olmadan, oyuncunun yeni kulübünde oynaması mümkün değil.

Etiketler :