Alman basını Karius'un kariyer planını yazdı!

Alman basını Karius'un kariyer planını yazdı!

Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius, kariyerine Union Berlin'de devam ediyor. Alman basını, Karius'un kariyer planını yazdı. Karius, yakın zamanda Almanya'dan ayrılmak istiyor mu? İşte detaylar...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius, futbol kariyerine Union Berlin'de devam ediyor. Alman eldivenin adı son günlerde Bayern Münih ile anılıyor. Alman basını, Loris Karius'un kariyerine nasıl yön vereceği konusunu haberleştirdi. Peki, Karius'un kararı ne?

Karius, Berlin'de mutlu

RTL, Union Berlin'de oynayan Loris Karius'un Berlin'de mutlu olduğunu yazdı. Haberde Loris Karius'un, "Elbette Berlin'de kalmayı hayal edebiliyorum" sözlerine yer verildi.

Sevgilisi, Berlin'de kalması için en büyük etken

Ayrıca Sophia Thomalla ile Loris Karius'un 2018 yılından beri ayrılmaz bir çift olduğu, Sophia'dan kopmamak için Karius'un Union Berlin'de kalıp kalmadığı sorgulandı.

"Berlin'de kalmayı hayal edebiliyorum"

27 yaşındaki Loris Kariıus'un 2022 yılına kadar Liverpool ile sözleşmesi bulunuyor. Karius kendisini rahat hissettiği Berlin'de yeni bir ev yaptırıyor. Karius bu konuda, "Elbette, tüm şartlar uyuyorsa Berlin'de kalmayı hayal edebiliyorum. Buradan vazgeçmiyorum" dedi.

Sophia da onu yalnız bırakmamıştı

Çifte kumrular olarak tabir edilen Loris Karius ile Sophia'nın uzun süreli ilişkisinin devam ettiğine vurgu yapıldı. Ayrıca Karius'un sevgilisinin, Alman eldiven Beşiktaş'ta oynarken de İstanbul'da onu hiçbir zaman yalnız bırakmadığı hatırlatıldı.

Beşiktaş kariyeri...

Loris Karius bu sezon Union Berlin'de 5 maçta forma giydi. Karius, geçen sezon Beşiktaş'ta 32 maçta forma giymişti. Alman kaleci 2018-19 sezonunda da 35 maçta görev almış ve toplamda 95 gol yemişti. (Ajansspor)