Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan’ın, Beşiktaşlı ailelere gösterdiği tavır, sosyal medyada büyük tepki çekti

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan’ın, Beşiktaşlı ailelere gösterdiği tavır, sosyal medyada büyük tepki çekti

Altınordu tarafından düzenlenen U12 futbol turnuvasında Beşiktaş U12 takımı haksız şekilde turnuvadan uzaklaştırılmıştı.

Ajans Beşiktaş - Altınordu tarafından düzenlenen ve yabancı kulüplerin de katıldığı U12 futbol turnuvasında boy gösteren Beşiktaş U12 Futbol Takımı, Altınordu Başkanı tarafından, fazla iri gözüktükleri için turnuvadan çekilmeleri istenmiş ve bunun sonucunda haksız şekilde Beşiktaş, turnuvadan çekilmişti.

Altınordu'nun bu tavrı, Beşiktaşlılar ve futbol severler tarafından büyük tepki çekti. Altınordu Başkanı, takındığı tavır yüzünden büyük eleştiri aldı.

Gökhan Kesin, Ajans Beşiktaş'a özel açıklamalarda bulundu!

Beşiktaş Kulübü Futbol Akademi Sportif Direktörü Gökhan Keskin, Altınordu Spor Kulübü tarafından düzenlenen turnuvada yaşanan Beşiktaş U-12 Takımı'nın geri çekilmesi olayının aslı hakkında Ajans Beşiktaş'a özel açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

"Beşiktaş U-12 Takımı bugün 3 tane maç oynadı grubunda. Atletico Bilbao'yu yendiler. Atletico Bilbao maçı oynanırken arkadan turnuvayı organize eden Altonordu yetkilileri, bizim takımımızdaki fizikli 2-3 tane oyuncumuz varmış ve onları oynatmamamız gerektiği yönünde haber yolladılar. Sonuçta bu çocukların en doğal hakları oynamak. Yaşları tutuyor, hiçbir problem yok. Bu şuna benziyor, Başakşehir'den Adebayor'la Beşiktaş'tan Medel'in oynamaması. Bu sefer bize yaptırım uygulamaya kalktılar. Beşiktaş kulübüne kimse yaptırım uygulayamaz. Bizde kendi isteğimizle ayrıldık. Bizim yenip elediğimiz Bilbao'yu aldılar. Ama heralde Altınordu'nun bir sloganı vardı. 'Önce iyi insan' diye, çocuklara ve bize herkesin nasıl davrandığını görmesi lazım. Oyuncularımızın velileri ordaydı bir protesto oldu. Velileri Jandarma çağırarak zorla sahadan çıkarttılar. Yani turnuvaya Alex'i getirip başlama vuruşunu yaptırarak reklamını yaparken bugüne kadar yaptıkları herşeye gölge düşürdüler. Yani çocuğunuz var, fiziği rakibinden daha iyi siz bunu kabul etmiyosunuz. En doğal hakkını elinden alıyorsunuz. O çocukları kimsenin üzmeye hakkı yok. O daveti yapan kendileri. Biz takımımızla gittik ve bir gün önce maçlar oynandı kimse birşey demedi. Bir gün sonra böyle bir mazeret çıkarıyorlar ve terbiyesizce haber yolluyorlar.

Atletico Bilabo'yu yendik, elendi. Bizim yerimize o takımı geri aldılar. Sonra kendi hesaplarından bir tweet attırmışlar fizikli oyuncu oynatıyor diye. Kendi icra kurulları üyesi, açıklama yapıyor bizim oyuncularımızın fizikli olduğu hakkında. Hayatımda böyle birşeyle ilk kez karşılaşıyorum. Gerçekten Adebayor çok uzun bizim Medel kısa aynı anda oynayamazlar demeye benziyor bu. Bunlar daha 12,13 yaşında çocuklar, yazık. Önce iyi insan felesefesini destur almış bir kulüp yapıyor bunu."

Metin Albayrak, Göztepe maçının ardından sert konuştu!

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Göztepe maçının ardından Altınordu hakkında konuştu. Albayrak, çok sert bir dil kullanarak "Çingeneye beylik vermişler, ilk babasını kesmiş. Bu yaptıkları ırkçılık. Beşiktaş ağır taştır kimse bizimle uğraşmasın." ifadelerini kullandı.

Altınordu Başkanı'nın hadsiz görüntüleri!

Olayın yaşandığı gün Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan'ın aldığı karar sonrası etrafına gelip kendisini eleştiren insalara yaptığı ilginç hareketler, hadsiz tavırları ortaya çıktı. Mehmet Özkan'ın bu görüntüleri de büyük eleştiri aldı.

İşte o görüntüler;

Etiketler :