Altınordu'dan bir skandal hamle daha! Beşiktaş'tan sonra şimdi de Trabzonspor...

Altınordu'dan bir skandal hamle daha! Beşiktaş'tan sonra şimdi de Trabzonspor...

Altınordu skandallara devam ediyor. Beşiktaş'a yaptıklarının bir benzerini bu kez de Trabzonspor için yaptılar. İşte detaylar

Ajans Beşiktaş - Geçtiğimiz haftalarda İzmir'de Altınordu tarafından düzenlenen turnuvaya davetli olan Beşiktaş U11 futbol takımı, Altınordu Başkanı tarafından, turnuva sırasında 'büyük gözüktüleri' gerekçesi ile ihraç edilmişlerdi. Genç futbolcular bu karar sonrası büyük üzüntü yaşarken, sporcuların kimlikleri ve lisans tarihlerinde de bir yanlışlık yoktu.

Altınordu, aynı tavrı bu kez Trabzonspor için takındı. Trabzonspor U14 takımına mağlup olunmasının ardından Altınordu resmi internet sitesinde “Takımımız, Türkiye Finalleri ilk maçında Trabzonsporlu ağabeylerine (!) 2-1 mağlup oldu” şeklinde açıklama yayınladı.

Trabzonspor da resmi sitesinden şu açıklamayı yayınladı "Spor Toto Gelişim Ligi 2. Grup’ta U14 takımımız, Altınordu ile dün oynadığı karşılaşmada 2-1 galip gelmiştir. Altınordu’nun resmi sitesinde maçın sonucu “Takımımız, Türkiye Finalleri ilk maçında Trabzonsporlu ağabeylerine (!) 2-1 mağlup oldu” şeklinde verilmiştir. Öncelikle bu ifade sporun birleştirici ruhuna asla yakışmamaktadır. Görünen o ki Altınordu, sportif başarıyı esas almaktadır. Kulübümüzün ise oyuncu geliştirme merkezli bir politikası vardır. Haliyle bizim turnuvalara katılma amacımızı anlamalarını beklemiyoruz. Saygılarımızla…"

Etiketler :