Alvaro Negredo: "Artık özgüven kazandım"

Alvaro Negredo: "Artık özgüven kazandım"

Alvaro Negredo, son haftalarda yükselişe geçti. Osmanlıspor mücadelesini boş geçmeyen İspanyol golcü, “Artık özgüven kazandım. Daha çok süre aldıkça gol sayım da artacak” dedi.

Ajans Beşiktaş - Kara Kartal’ın sezon başında İspanya La Liga ekibi Valencia’dan kadrosuna kattığı Alvaro Negredo, Siyah-Beyazlı kariyerine beklediği gibi başlayamamıştı. Cenk Tosun’un yükselen performansı sonrasında kulübeye hapsolan ve görev aldığı kısıtlı dakikalarda da etkili bir görüntü sergileyemeyen İspanyol golcü, son 1 aylık süreçte adeta kendisini buldu. 32 yaşındaki futbolcu, önceki akşam ilk 11’de çıktığı Osmanlıspor mücadelesinde attığı golün ardından skor sayısını 24 maç sonunda 8’e yükseltti.

‘Kolay maç yok’

Performansıyla ilgili olarak Osmanlıspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulunan Negredo, “Takımım için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Daha çok süre aldıkça gol sayımın da artacağını düşünüyorum. Türkiye Ligi, İspanya Ligi’nden kesinlikle daha zorlu ve daha agresif oynanıyor. Hiç kolay maç yok. Attığım gollerin ardından artık özgüven kazandım. Gollerime devam etmek istiyorum” ifadelerini kullandı. (Fanatik)

Etiketler :