Alvaro Negredo'ya son şans!

Alvaro Negredo'ya son şans!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş tarafından kadroda düşünülmeyen Negredo, başkan Fikret Orman’la yaptığı görüşmede takımda kalmak istediğini belirtti.

Ajans Beşiktaş - Bir taraftan yeni sezon hazırlıklarına devam eden, bir taraftan da kadro çalışmalarına ağırlık veren Beşiktaş’ta, takımda düşünülmeyen Alvaro Negredo için kritik bir gelişme yaşandı. İspanyol futbolcu, başkan Fikret Orman ile görüşüp kendisi için bir şans daha istedi. Başkan Orman’ı ikna eden Negredo, bugün Avusturya’ya giderek son kez Şenol Güneş ile görüşecek. Geçtiğimiz hafta teknik direktör Şenol Güneş’in, kamp kadrosuna almadığı ve kendisine takım bulmasını istediği Negredo, dün İstanbul’a dönen başkan Fikret Orman ile bir görüşme gerçekleştirdi. Negredo, başkanla yaptığı görüşmede geçen sezon kendinden beklenilen performansın bir hayli altında kaldığının farkında olduğunu, ancak takımda kalarak gerçek Negredo’yu göstermek istediğini belirtti. Teknik direktör Şenol Güneş’in kendisine bir şans daha vermesini isteyen Negredo, son bir şansı hak ettiğine inandığını belirtti. Oyuncusunun isteğinden ve azminden memnun kalan Başkan Fikret Orman da, “Bana söylediklerinden ikna oldum. Git hocanla da konuş ve problemini çöz. Eğer o da senin dönmen konusunda olumlu düşünürse, sana bir şans daha verebiliriz” diyerek karşılık verdi.

MALİYET KONUSU EN BÜYÜK KOZU

Siyah-beyazlı takımda Negredo konusunda bu gelişmeler yaşanırken, alternatif oyuncu arayışları da çıkmaza girdi. Şu anki mevcut kadroda Pepe’den sonra en çok kazanan oyuncu konumunda bulunan İspanyol oyuncunun gitmek istememesi yönetimin elini kolunu bağladı. Negredo ile temas halinde olan bütün kulüplerin, şu an Beşiktaş’tan kazandığı ücretin en fazla yarısını verebiliyor olması, bir şans daha isteyen oyuncu için en önemli koz. Siyah-beyazlılardan yıllık garanti 4 milyon 350 bin Euro alan 32 yaşındaki oyuncunun, kalması halinde aldığı ücret konusunda da yardımcı olabileceğini belirttiği de öğrenildi.

Avusturya kampı bugün başlıyor

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları için bugün Avusturya’da toplanacak. Slovakya kampı sonrası 2 gün izin verilen oyuncular, Ehrenhausen kasabasında toplanıp, 20 Temmuz’a kadar hazırlıklarını burada sürdürecek. Beşiktaş, kampta yarın Shakhtar Donetsk, 15 Temmuz’da CSKA Moskova, 17 Temmuz’da Reading ve 20 Temmuz’da Krasnodar ile karşılaşacak. (Yeni Şafak)

Etiketler :