ANALİZ | Beşiktaş için Serie A'dan tam 12 futbolcu yazıldı. İşte o isimler

ANALİZ | Beşiktaş için Serie A'dan tam 12 futbolcu yazıldı. İşte o isimler

Aralık ayı başından bu yana Beşiktaş'ın transfer piyasası da hareketlenirken; yerli ve yabancı basın, İtalya Ligi'nde top koşturan tam 12 ismi Beşiktaş için yazdı.

Ajans Beşiktaş -  Bu 12 ismin içinde sağ bek ve stoper mevkisinde oynayan isimler çoğunlukta yer alıyor. İsterseniz o 12 ismi yakından tanıyalım.

Bartosz Bereszynski kimdir?

26 yaşında Polonyalı futbolcu Bartosz Bereszynski, sağ bekte forma giyiyor. 1.82 boyundaki Bartosz Bereszynski, 2017'de Legia Varşova'dan 2 milyon euro bonservis bedeliyle Sampdoria'ya transfer oldu. Bartosz Bereszynski bu sezon Sampdoria formasıyla tüm kulvalarda 15 maçta forma giydi ve 1 asist yaptı.  

Timothy Castagne kimdir?

23 yaşında Belçikalı futbolcu Timothy Castagne, sağ bekte forma giyiyor. 1.85 boyundaki Timothy Castagne, 2017'de Genk'den 6 milyon euro bonservis bedeliyle Atalanta'ya transfer oldu. Timothy Castagne, bu sezon Atalanta formasıyla tüm kulvalarda 14 maçta forma giydi ve 1 gol attı.

Rick Karsdorp kimdir?

23 yaşında Hollandalı futbolcu Rick Karsdorp, sağ bekte forma giyiyor. 1.84 boyundaki Rick Karsdorp, 2017'de Feyenoord'dan 14 milyon euro bonservis bedeliyle Roma'ya transfer oldu. Rick Karsdorp, bu sezon Roma formasıyla tüm kulvalarda 3 maçta forma giydi.

Cristian Zapata kimdir?

32 yaşında Kolombiyalı futbolcu Cristian Zapata, stoperde forma giyiyor. 1.87 boyundaki Cristian Zapata, 2013'de Villarreal'den 6 milyon euro bonservis bedeliyle Milan'a transfer oldu. Cristian Zapata, bu sezon Milan formasıyla tüm kulvalarda 14 maçta forma giydi ve 1 gol attı.

Patric Gabarron kimdir?

25 yaşında İspanyol futbolcu Patric Gabarron, sağ bekte forma giyiyor. 1.84 boyundaki Patric Gabarron, 2015'de Barcelona B takımından 500 bin euro bonservis bedeliyle Lazio'ya transfer oldu. Patric Gabarron, bu sezon Lazio formasıyla tüm kulvalarda 7 maçta forma giydi.

Alen Halilovic kimdir?

22 yaşında Hırvat futbolcu Alen Halilovic, orta sahada forma giyiyor. 1.69 boyundaki Alen Halilovic, 2018'de Hamburg'dan bedelsiz olarak Milan'a transfer oldu. Alen Halilovic, bu sezon Milan formasıyla tüm kulvalarda 3 maçta forma giydi.

Medhi Benatia kimdir?

31 yaşında Faslı futbolcu Medhi Benatia, stoper olarak forma giyiyor. 1.90 boyundaki Medhi Benatia, 2017'de Bayern Münih'den 17 milyon euro bonservis bedeliyle Juventus'a transfer oldu. Medhi Benatia, bu sezon Juventus formasıyla tüm kulvalarda 7 maçta forma giydi.

Joao Mario kimdir?

25 yaşında Portekizli futbolcu Joao Mario, orta sahada forma giyiyor. 1.79 boyundaki Joao Mario, 2016'da Sporting Lizbon'dan 40 milyon euro bonservis bedeliyle Inter'e transfer oldu. Joao Mario bu sezon Inter formasıyla tüm kulvalarda 9 maçta forma giydi ve 1 gol atıp 3 asist yaptı.

Stefan Simic kimdir?

23 yaşında Çek futbolcu Stefan Simic, stoper olarak forma giyiyor. 1.89 boyundaki Stefan Simic, 201'de Genova genç takımından Milan genç takımına transfer oldu. Stefan Simic, bu sezon Milan formasıyla tüm kulvalarda 5 maçta forma giydi.

Bremer kimdir?

21 yaşında Brezilyalı futbolcu Bremer, stoper olarak forma giyiyor. 1.88 boyundaki Bremer, 2018'de Brezilya ekibi Atletico Miniero'dan 5 milyon 800 bin euro bonservis bedeliyle Torino'ya transfer oldu. Bremer bu sezon Torino formasıyla tüm kulvalarda 3 maçta forma giydi.

Berat Djimsiti kimdir?

25 yaşında Arnavut futbolcu Berat Djimsiti, stoper olarak forma giyiyor. 1.90 boyundaki Berat Djimsiti, 2015'te FC Zürih'den bedelsiz olarak Atalanta'ya transfer oldu. Berat Djimsiti bu sezon Atalanta formasıyla tüm kulvalarda 9 maçta forma giydi ve 1 gol attı.

Marco Pjaca kimdir?

23 yaşında Hırvat futbolcu Marco Pjaca, sol kanatta forma giyiyor. 1.86 boyundaki Marco Pjaca, 2016'da Dinamo Zagreb'den 23 milyon euroya Juntus'a transfer oldu. Sezon başından bu yana Fiorentina'da kirayık olarak forma giyen Marco Pjaca, bu sezon Fiorentina formasıyla tüm kulvalarda 16 maçta forma giydi ve 1 gol attıp 1 asist yaptı.