ANALİZ | Beşiktaş'ın rakibi Porto, sezona nasıl başladı?

ANALİZ | Beşiktaş'ın rakibi Porto, sezona nasıl başladı?

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçına Porto deplasmanında çıkacak.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonlar Ligi'nde üst üste ikinci sezon Türkiye'yi tek başına temsil edecek olan Beşiktaş, ilk maçında Porto deplasmanına çıkacak. Portekiz temsilcisi karşısında üç puan alarak Şampiyonlar Ligi'ne iyi başlamak isteyen Beşiktaş'ta, eksik veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

Beşiktaş'ın rakibi Porto'da ise geçen sezon Beşiktaş forması giyen ve Avrupa Ligi son 16 turunda oynanan Olympiakos maçında rakibine kafa attığı gerekçesi ile kırmızı kart görüp 3 maç ceza alan Vincent Aboubakar, siyah-beyazlı takıma karşı forma giyemeyecek.

Porto sezona nasıl başladı?

Beşiktaş'ın rakibi Porto, Portekiz ligine fırtına gibi bir başlangıç yaptı. Portekiz liginde 5 hafta geride kalırken, mavi-beyazlı ekip 5 maçtan da galibiyetle ayrıldı. Ayrıca, rakip filelere 12 gol gönderen Porto, henüz kalesinde gol görmedi. Portekiz temsilcisinde en golcü isim Beşiktaş'a karşı forma giyemeyecek olan Vincent Aboubakar. Kamerunlu golcü, 5 maçta, 5 gol atma başarısı gösterdi. Aboubakar'ın arkasından gelen isim ise Moussa Marega oldu. Marega, 5 maçta, 3 gol kaydetti.

Porto'nun Portekiz Ligi'nde aldığı sonuçlar şu şekilde;

Porto 4-0 Estoril
Tondela 0-1 Porto
Porto 3-0 Moreirense
Braga 0-1 Porto
Porto 3-0 Chaves

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :