ANALİZ | Negredo oyundayken, Beşiktaş daha golcü!

ANALİZ | Negredo oyundayken, Beşiktaş daha golcü!

Beşiktaş'ın İspanyol forveti Alvaro Negredo, takıma yaptığı katkı ile övgüleri topluyor.

Ajans Beşiktaş - Sezon başında Valencia'dan Beşiktaş'a transfer olan İspanyol forvet Alvaro Negredo, sezonun ilk yarısında ligde beklentileri karşılayamamıştı. Negredo, ikinci yarıda özellikle yaptığı asistlerle ön plana çıkmış durumda. Ligde oynadığı son 3 maçta, 4 asist yapan İspanyol oyuncu, gol atamasa da arkadaşlarına gol pozisyonları hazırlamakta zorluk çekmiyor.

Negredo, bu sezon Süper Lig'te şu ana kadar 5 gol atıp, 6 asist yaptı. Negredo, Beşiktaş formasıyla tüm kulvarlarda ise 13 gol, 9 asistlik performans ortaya koymuş durumda.

Negredo oyundayken Beşiktaş daha fazla atıyor!

Bu sezon ligde 25 maçın tamamında görev yapan Alvaro Negredo, oyunda kaldığı süre boyunca takım için elinden geleni yapıyor. İsteği ve hırsı ile taraftarların beğenisini kazanan Negredo'nun oyunda kaldığı bölümde Beşiktaş, daha fazla gol buluyor. Bu sezon ligde rakip filelere 25 hafta sonunda, 47 gol gönderen Beşiktaş'ta bu 47 golün 25 tanesi Negredo saha içerisindeyken geldi. Beşiktaş, Negredo'nun sahada olmadığı bölümlerde ise rakip filelere 22 gol gönderdi.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :