"Artık Avrupa'da Beşiktaş'ı gören eyvah diyor!"

"Artık Avrupa'da Beşiktaş'ı gören eyvah diyor!"

Beşiktaş'ın, Monaco deplasmanında 2-1 galip geldiği maçı Tivibuspor'da Rıdvan Dilmen yorumladı

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde gruptaki üçüncü maçında deplasmanda Monaco'yu 2-1 mağlup etti. Maçın ardından Rıdvan Dilmen siyah beyazlılara övgüler yağdırdı.

"TÜRKİYE, BEŞİKTAŞ İLE NE KADAR GURUR DUYSA AZDIR"

"Türkiye, Beşiktaş ile ne kadar gurur duysa azdır. Beşiktaş artık Porto, Napoli, Inter seviyesine geldi. Beşiktaş belki hiçbir zaman bir Barcelona olamayacak ama artık Liverpool gibi takımların seviyesine geldi. Çok şükür buraya geldik. Şenol Güneş'e, Beşiktaş'a helal olsun. Sadece 3'te 3 yaptığı için demiyorum. Şimdi artık Beşiktaş daha 3. maçta diğer grubun 1. mi yoksa 2. simi ile karşılaşacağım, bunların hesaplarını yapıyor. Bu gurur kaynağıdır."

"90'DA QUARESMA HALA GOL ARIYOR"

"Beşiktaş artık o kültürüyle buraya girdi. 90. dakikada Quaresma hala gidiyor, arıyor. Artık vay be Monaco'yu yendi demiyorum. Rahat bir maç aldı Beşiktaş. Gerçekten bu seviyeye erişen bir Beşiktaş'la ne kadar gurur duysak azdır."

"AVRUPA'DA BEŞİKTAŞ'I GÖRENLER EYVAH DİYOR"

"Beşiktaş bütün Avrupa'nın saygı duyacağı bir takım ve tüm Beşiktaşlıların gurur duyacağı bir takım oldu. Maçlar kazanılır, yener, yenirsin. 2 yıldır Beşiktaş takımı her yerde, herkesi yenebilirim diyor. Bugün kuralda eyvah demiyoruz. Zaten çantada keklik hiçbir takım yok ama Beşiktaş'ı görenler eyvah diyor. Monaco, Porto deplasmanlarında 15 dakikada rakip yarı alanda oynuyorsunuz, son hücumu Caner yapacak ve önde olacaksınız. Eskiden rakipler son 5 dakikada 5 korner atıyordu."

Etiketler :