AS Gazetesi Pepe'yi manşetine taşıdı! "Pepe, favori olmadıklarını, ancak 'katı' olduklarını düşünüyor"

AS Gazetesi Pepe'yi manşetine taşıdı! "Pepe, favori olmadıklarını, ancak 'katı' olduklarını düşünüyor"

İspanyol basınından AS Gazetesi, Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Pepe ile manşetlerini süsledi. İşte detaylar...

Ajans Beşiktaş - AS Gazetesinde yer alan habere göre, Portekizli takımın merkezi savunucusu Pepe, Portekiz Futbol Federasyonu (FPF) tarafından bugün yayınlanan bir röportajda "Portekiz'in favori olmadığını" söyledi.

Bu sezon Beşiktaş'ta forma giyen Real Madrid'in eski futbolcusu, Portekiz, İspanya, Fas ve İran'ın da dahil olduğu yarışı “zor” olarak nitelendirdi.

92 kez uluslararası maçta Brezilya, Arjantin, Almanya, İspanya veya Fransa gibi seçmenler, Portekiz ve İspanya'nın 15 Haziran'da stadyumda ilk karşılaşmalarıyla karşılaşacakları Dünya Kupası'nı kazanmak için favorilerden. 

Bugünkü maçta Portekiz takımı, 17.30 yerel saatinde (16.30 GMT) yapılacak olan ilk antrenman seansıyla dünya şampiyonasına hazırlanıyor. Pepe, Portekiz'in "yenmek için oldukça zor bir seçim olduğu" konusunda uyardı.

Aynı zamanda grupta hüküm süren "sendika" ruhunu da hatırlattı, çünkü koç Fernando Santos her zaman "aile" olmasını ister. Son günlerde Santos, Portekiz'e karşı oynadığı maçta, Portekiz'e atıfta bulunarak, favori bir takım ile İspanyol adayı arasında bir çatışma olduğunu belirtti.

Etiketler :