Aspor Beşiktaş Muhabiri Hakan Gündoğar, bordo - mavi giydi. Gözler Aziz Yıldırım’da!

Aspor Beşiktaş Muhabiri Hakan Gündoğar, bordo - mavi giydi. Gözler Aziz Yıldırım’da!

Beşiktaş'ın maça çıkmayacağını duyurduğu yarıda kalan Fenerbahçe - Beşiktaş müsabakası bugün oynanacaktı.

Ajans Beşiktaş - Ziraat Türkiye Kupası rövanş karşılaşmasında karşılaşan Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki müsabaka, yaşanan olaylar sebebiyle hakem Mete Kalkavan'ın 53. dakikada karşılaşmayı tatil etmesiyle yarıda kalmıştı.

Yarıda kalan müsabakanın ardından federasyondan yapılan açıklamayla yarıda kalarak tatil edilen maçın kaldığı yerden oynanması kararı çıktı. Bu karar sonrası Beşiktaş Divan Kurulu, geçtiğimiz günlerde yaklaşık 800 üyenin katıldığı istişare toplantısında bir araya geldi. Siyah-beyazlı kulübün üyeleri, Fenerbahçe maçına çıkmama yönünde Beşiktaş Yönetimi'ne görüş bildirdi.

Basına kapalı yapılan Divan Kurulu toplantısının ardından yönetim ayrıca bir toplantı daha gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu Toplantısının ardından alınan karar, siyah beyazlı kulübün resmi internet sitesi üzerinden kamuoyu ile paylaşıldı.

Beşiktaş açıklamasında, "115 yıldır hep sahada olduk, hep sahada kazandık, berabere kaldık ya da kaybettik. Masada kaybeden olmayı kabul etmemek için 3 Mayıs 2018 Perşembe günü sahada olmayacağız." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, olaylı derbi sonrası düzenlediği basın toplantısında, "Şenol Güneş değer verdiğimiz bir insan, saygı gösteriyoruz. O saygı göstermiyor. Buraya bordo-mavi giyinip geliyor, seyirciyi tahrik ediyor." ifadelerini kullanmıştı.

Federasyondan yapılan açıklamaya göre, yarıda kalan maçın bugün yani 3 Mayısta oynanacağı duyurulmuştu. Aspor Beşiktaş Muhabiri Hakan Gündoğar BJK Nevzat Demir Tesisleri'nden son gelişmeleri aktardı. Gündoğar, siyah beyazlı takımın oyuncularının Kayserispor maçı hazırlıkları için tesislere gelmeye başladığını söyledi. Tesislerde sadece antrenman varmış gibi hazırlıkların devam ettiğini ekleyen Gündoğar'ın tesislerden yaptığı yayında bordo-mavi giymesi dikkatlerden kaçmadı.

Gündoğar'ın aynı kıyafeti Fenerbahçe stadında da giymesi beklenirken, karşılaşmayı izleyecek Fenerbahçelilerin tahrik olup olmayacağı merakla bekleniyor...

Etiketler :