"Astronomik teklif yoksa kimseyi satmayız"

"Astronomik teklif yoksa kimseyi satmayız"

Avrupa'daki performansıyla göz kamaştıran Beşiktaş'ta Cenk Tosun, Oğuzhan, Tosic, Tolgay gibi isimler Avrupa devlerinin radarına girdi. Başkan Orman, nabız yoklayan menajerlere “Astronomik teklifler olmazsa, kimseyi satmaya niyetimiz yok” cevabını verdi.

Ajans Beşiktaş - Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş, Avrupa devlerinin adeta göz hapsinde... Devler Ligi'ndeki ilk 3 maçında sırasıyla Porto, Leipzig ve Monaco'yu deviren, ardından Fransız ekibi ile berabere kalarak grupta namağlup liderlik koltuğunda oturan siyah-beyazlılarda, futbolcuların özellikle bu platformda sergilediği performans Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin dikkatlerini Beşiktaşlı oyuncuların üzerine çekti. Başta Cenk Tosun olmak üzere Tosic, Oğuzhan, Tolgay gibi isimler için menajerlerin kulübün kapısını çaldıkları ve nabız yokladıkları öğrenildi. Bu noktada Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın tavrının ne olacağı merak edilirken, Başkan Orman'ın bu konudaki tavrının son derece net olduğu belirtildi.

TALİPLER İNGİLTERE AĞIRLIKLI

Kadrodaki oyuncular için koşulları öğrenmek isteyen menajerlere kesin konuşan Orman'ın, “Şu anda tek amacımız kadromuzu daha da güçlendirmek. 3 kulvarda mücadele ediyoruz ve hepsinde başarıyı hedefliyoruz. Bu bakımdan oyuncu göndermeyi değil, yeni takviyeler yapmayı planlıyoruz. Elimizdeki oyuncuları satmamız için bizi fazlasıyla tatmin edecek, astronomik rakamların önümüze gelmesi lazım. Astronomik teklifler olmazsa, kimseyi satmaya niyetimiz yok” dediği belirtildi. Bu sezon attığı gollerle dikkat çeken Cenk Tosun için İngiliz ekibi Crystal Palace, Tosic için Tottenham ve Oğuzhan için Everton başta olmak üzere Avrupa kulüplerinin ilgisinin olduğu biliniyor. (Yeni Şafak)

Etiketler :