Atiba: "Antrenörlük ihtimali aklımın bir kenarında hep bulunuyor"

Atiba: "Antrenörlük ihtimali aklımın bir kenarında hep bulunuyor"

Beşiktaş'ın 37 yaşındaki tecrübeli futbolcusu Atiba Hutchinson siyah-beyazlı ekibin YouTube kanalı için taraftarlarla yemekte buluştu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş formasını bu sezon ligde 19 maçta terletip, 4 gol ve 4 asist katkısı vererek iyi bir form grafiği yakalayan Atiba Hutchinson, Beşiktaşlı taraftarlarla yemekte buluşarak onların sorularını yanıtladı. 1.628 dakika sahada kalarak Beşiktaş'ın son kalesi olarak görülen Atiba, 37 yaşına rağmen gösterdiği performansla adeta gençlere taş çıkartıyor. Beşiktaşlı tarafarların Trabzonspor karşılaşmasıyla ilgili sorduğu soruya yanıt veren Kanadalı futbolcu, "Trabzonspor maçları bizim hep zevkli geçiyor." yorumunda bulunurken, taraftarların ondan gol bekliyoruz demesi üzerine, "umarım atarım" yanıtını verdi.

Futbol oynamayı bıraktıktan sonra burada kalmayı düşünüyor musun sorusuna da yanıt veren Atiba, "1-2 sene daha buradaki gidişata göre oynamayı düşünüyorum. Antrenörlük için kesin bir şey yok ama kulüple görüşüyorum ve antrenörlük ihtimali aklımın bir kenarında hep bulunuyor. Çocuklarım burada doğdu, 6 yıldır buradayız ve mutluyuz." sözlerini dile getirdi.