Atiba belirsizliği sürüyor!

Atiba belirsizliği sürüyor!

2013-2014 sezonundan bu yana Beşiktaş forması giyen Atiba Hutchinson'ın geleceği belirsizliğini koruyor. Siyah beyazlı ekiple sezon bitiminde sözleşmesi sona eren 35 yaşındaki orta saha oyuncusunun, yönetimle her konuda anlaştığı öne sürülmüştü.

Ajans Beşiktaş - Ancak resmi imzanın henüz atılmaması kafaları karıştırıyor. Yeni sezon hazırlıklarına 28 Haziran'da başlayan Beşiktaş'ta Kanadalı orta saha oyuncusu hem Slovakya hem Avusturya kampına katılmadı.

Çalışmalarını İstanbul'da bireysel olarak sürdüren Atiba Hutchinson'ın kendisine önerilen ücreti çok az bulduğu ve görüşmelerin bu nedenle tıkandığı öğrenildi. Teknik direktör Şenol Güneş'in kalmasını istediği Kanadalı futbolcunun sözleşme süresiyle ilgili de sıkıntı bulunuyor.

Atıba 1+1 yıllık kontrat isterken, siyah beyazlı yönetim geçen sezonki ücretinin yarısına 1 yıllık sözleşme teklif ediyor. Kariyerini siyah beyazlı forma altında noktalamayı düşünen Atiba'nın ailesi de İstanbul'da yaşamaya devam etmek istiyor.

5 sezondur Beşiktaş'ta top koşturan 35 yaşındaki futbolcu, siyah beyazlılar ile 2 şampiyonluk kazanırken, 194 maça çıktı, 9 gol atarken, 15 de asist yaptı. (Bein Sports)

Etiketler :