Atiba: "Bence adil bir sonuç oldu"

Atiba: "Bence adil bir sonuç oldu"

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’de haftanın sonucu merakla beklenen maçında Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Atiba maçın ardından konuştu.

Ajans Beşiktaş - Maçın ardından konuşan Atiba Hutchinson şunları söyledi:

"İki takım için de önemli bir maçtı, iki takım da galibiyet için elinden geleni yaptı. İlk yarıda istediğimiz bir performans koyamadık ama 2. yarıda ortaya doğru bir duruş koyduk. Maça bakarsanız, bence adil bir sonuç oldu.

Avrupa Ligi'nde görev alamadım, ligde de oynadığım maç sayısı çok değil. Görev gelince, elimden geleni yapmaya çalıştım. Tüm takım arkadaşlarımla görev almaktan memnunum. Her oyuncunun farklı özellikleri var. Dorukhan'ın potansiyeli çok yüksek, önünde parlak bir gelecek var. İki yönde de iyi oynuyor."


Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı. Süper Lig'de haftanın en önemli maçlarından birinde Beşiktaş ile Trabzonspor kozlarını Vodafone Park'ta paylaştı. Yüksek tempoda oynanan maçta kazanan çıkmadı. Önce Trabzonspor farkı 2'ye çıkardı ancak 57. dakikada Dorukhan ve 90+'da Mustafa Pektemek'in golleri ile sona biten maçın ardından her iki ekip de sahadan birer puanla ayrıldı.

Etiketler :