Atiba, son 16 turunda istemediği takımı açıkladı!

Atiba, son 16 turunda istemediği takımı açıkladı!

Beşiktaş’ın gizli kahramanlarından Atiba, “Üst turda tüm rakiplerle mücadele edecek gücümüz var” dedi ve ekledi: “Ancak kura şansı her zaman önemlidir. Umarım Real Madrid çıkmaz”

Ajans Beşiktaş - İkinci tur heyecanı sardı. Tolgay ve Cenk Tosun, “Real Madrid’le de eşlebiliriz” derken, takımın dinamosu Atiba Hutchinson ise kura şansına ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Kanadalı futbolcu, “Şampiyonlar Ligi’nde çok iyi bir dönem geçiriyoruz. Geçen sezondan çıkardığımız deneyim bizim için yol gösterici oldu. Porto, Monaco ve Leipzig gibi flaş takımların olduğu bir gruptan lider çıkmak kolay iş değil. Çok çalıştık, çaba gösterdik. Tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Umarım gidebildiğimiz yere kadar gideriz” ifadesini kullandı. Takım söylemedi “Kimle eşleşmek istersin?” sorusuna net bir cevap vermeyen Atiba sözlerini şöyle noktaladı: “2. turda umarım güzel bir kura çekeriz. Şu anki görüntüde Real Madrid’in de rakip olarak gelme şansı var. Takım olarak tüm rakiplerle mücadele edeceğimizi düşünüyorum ama umarım ikinci turda Real Madrid çıkmaz." (Fanatik/Gökmen Özcan)

Etiketler :