Atiba'dan "heykel" açıklaması

Atiba'dan "heykel" açıklaması

Maçın yıldızlarından Atiba, Beşiktaş - Başakşehir maçının sonunda yayıncı kuruluşa konuştu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Süper Lig 9. haftasında sahasında Medipol Başakşehir'i 3-2 mağlup etti. Beşiktaş'ın futbolcularından Atiba maç sonu konuştu:

“Takım ve ben iyi bir performans gösterdik. Özellikle ilk yarıda iyi olduğumuzu söyleyebilirim. İlk yarıda istediklerimizi daha çok yaptık. İkinci yarıda rakibe pozisyon verdik. Önde oynamayı erken bıraktık. Rakip bu sebeple pozisyon buldu. Netice olarak iyi oynadık ve herkese güzel bir birliktelik mesajı verdik. Fenerbahçe maçı öncesinde özgüvenimizi artıran bir sonuç oldu. Larin için mutluyum, takıma katkı sağlıyor. Onun iyi performansı hepimize özgüven veriyor. Galbiyetlere devam etmeliyiz. Sahada olduğum sürece elimden gelen her şeyi yapacağım.”

Gazeteci Gürler Akgün, Atiba'ya "Heykelin ne zaman dikilecek? Nereye dikilmesini istersin?" şeklinde soru sordu. Atiba şöyle yanıt verdi:

Atiba: "Bu sevgiye minnettarım. Benim size söyleyebileceğim tek bir şey var. Ben sahada olduğum sürece Beşiktaş için elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Bu asla değişmeyecek."