Atiba'dan yeni sözleşme açıklaması!

Atiba'dan yeni sözleşme açıklaması!

Beşiktaş'ın Kanadalı futbolcusu Atiba Hutchinson, siyah beyazlılarla olan sözleşmesi hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Atiba, sözleşme yenileme konusunda görüşmeye açık olduğunu söyledi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaşlı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson, lige verilen milli takım maçları arasında açıklamalarda bulundu.

"SÖZLEŞME GÖRÜŞMESİNE AÇIĞIM"

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Kanadalı oyuncu, sözleşme ile ilgili yönetimle yapılacak bir görüşmeye açık olduğunu ifade ederek, “Her zaman gün gün ve maç maç bakıyorum. Doğru yer, doğru zaman olduğunda görüşmeyi yapacağız. Kulübüm de bunu biliyor. Ben burada hayatımdan mutluyum. Bu tip bir görüşmeye açığım. Doğru yer doğru zaman geldiğinde bu görüşmeyi yaparız” diye konuştu.

"ŞENOL GÜNEŞ'LE BU SEZON DA BÜYÜK BAŞARILAR ELDE EDECEĞİZ"

Teknik Direktör Şenol Güneş hakkında konuşan siyah-beyazlı oyuncu, tecrübeli hocanın futbolcuları çok iyi yönlendirdiğine değinerek, “Şenol Güneş ne istediğini çok iyi bilen bir teknik direktör. Her oyuncudan istediğini çok iyi alıyor. Her şeyden önemlisi bence çok iyi bir teknik direktör. Saygıyı hak ediyor ve işine dört elle sarılan bir insan. İşine çok büyük bir saygısı var. Büyük emek veriyor ve oyuncuları iyi şekilde yönlendiriyor. Oyuncularla iyi iletişim kurmaya çalışıyor ve biz onunla bugüne kadar başarılı olduk. Sene sonunda daha büyük başarılar elde edeceğimize inanıyoruz” değerlendirmesini yaptı.

"TARAFTARIMIZIN DESTEĞİNİ HER MAÇTA HİSSEDEBİLİYORUZ"

Vodafone Park’taki taraftar desteğinin ve kendi adına yazılmış bestelerin kendisine itici bir güç olup olmadığı sorusuna deneyimli orta saha şöyle yanıt verdi:
“Tabii ki çok büyük bir itici güç. Her oyuncu için itici güç. Gerçekten harika bir atmosferde oynuyoruz. Ben bunu defalarca dile getirdim. Orada sahaya taraftarlarımızın önünde çıkmak gerçekten çok özel bir duygu ve her maçta da bu desteği hissedebiliyoruz.”

“GALİBİYETLERİ DEVAM ETTİRİRSEK GALATASARAY KARŞISINA GÜÇLÜ ÇIKARIZ"

Atiba, ligin 14. haftasında oynanacak olan Galatasaray derbisinin hatırlatılması üzerine, “Galatasaray maçı önemli bir maç ama ondan önce iki önemli maçımız daha var. Öncelikle ligdeki serimizi devam ettirmek istiyoruz. Ligde kazanarak gitmek istiyoruz. Zaten bu seriyi devam ettirirsek Galatasaray maçına da elimiz güçlü bir şekilde çıkacağız. Oynayacağımız bir Şampiyonlar Ligi maçı var. Maç maç giderek bu olumlu gidişatı sürdürmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

“ŞU ANDA FUTBOLCU BIRAKMA DÜŞÜNCEM YOK"

34 yaşındaki deneyimli oyuncu, futbolu bırakıp bırakmayacağı ile ilgili sorulan soruyu ise şu şekilde cevapladı:
“Şu anda bırakmak gibi bir düşüncem yok. Kendimi iyi hissediyorum. Her günün kıymetini bilmeye çalışıyorum. Futbolda geçirdiğiniz her gün önemli ve değerli. Gün gün ve maç maç ilerliyorum. Kendimi iyi hissettiğim müddetçe de oynamak istiyorum.”

“FİKRET ORMAN'IN BAŞKANLIK YAPTIĞI BİR KULÜBÜ TEMSİL ETMEK BENİ ONURLANDIRIYOR"

Hutchinson, siyah-beyazlı kulübün Başkanı Fikret Orman ile aralarında çok sıkı bir bağ olduğunu sözlerine ekleyerek, “Kendisi gerçekten değerli bir insan ve bizimle çok sıkı bir iletişim içerisinde. Bu takımda bulunduğum 5 sene içerisinde ne kadar doğru işler yaptığını anlayabiliyorsunuz. Onun başkanlık yaptığı bir kulübü temsil etmek beni onurlandırıyor” ifadelerini kullandı.

“NOAH FUTBOLCU OLURSA MUTLU OLURUM"

Atiba, sosyal medyada yayınlanan videoları ile herkesin beğenisini kazanan oğlu Noah Hutchinson’un futbolcu olmasını çok istediğini belirterek, “Futbolcu olmak isterse elimden gelen bütün desteği veririm ama futbolcu olması için onu kesinlikle zorlamam ve baskı yapmam. Yeter ki sevdiği ve mutlu olacağı işi yapsın. Bu futbol olursa tabi ben de mutlu olurum” şeklinde konuştu.

Beşiktaş’ı bir cümle ile anlatan deneyimli oyuncu, siyah-beyazlıları sevgi dolu bir aile olarak tanımlayabileceğini söylerken, bu ailenin bir parçası olmanın da kendisine mutluluk verdiğini dile getirdi. (Fanatik)

Etiketler :