Atınç Nukan: "Leipzig'e dönüyorum"

Atınç Nukan: "Leipzig'e dönüyorum"

Beşiktaş alt yapısından A takıma yükselme başarısı gösteren Atınç Nukan, Siyah-Beyazlı formayla ortaya koyduğu başarılı performansın ardından 2015 yılında RB Leipzig’e transfer olmuştu.

Ajans Beşiktaş - Almanya ekibine 6 milyon Euro karşılığında gönderilen Atınç, Leipzig’de 1 sezon forma giyip Beşiktaş’a kiralık olarak geri dönmüştü. Önceki sezonda 16 karşılaşmaya çıkıp 1 gollük performans sergileyen genç savunmacı, geçen dönemin başında ise dizinden yaşadığı sakatlık sebebiyle 2017-18’i boş geçmişti. Sağlığına kavuşan ve Almanya’da çalışmalarını sürdüren 24 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş’la olan kontratının sona ermesi sonrasında Leipzig’e geri dönüyor.

‘Bekleneni verebilmek için...’ 

Almanya Bundesliga’da geçen sezonu 6. sırada bitiren RB Leipzig’le yola devam edecek olan Atınç, gelecek planlarıyla ilgili olarak Fanatik’e konuştu. 1,96’lık savunmacı, “Sezon başında kötü bir sakatlık yaşadım. Bu da beni çok olumsuz etkiledi. Sezonu maça çıkamadan tamamladım. Tedavi sürecinin ardından sağlığıma kavuştum. Yeni döneme çok iyi bir başlangıç yapmak için bireysel olarak çalışmalarımı sürdürüyorum. Yeni dönemde RB Leipzig’le Bundesliga’da mücadele edeceğim. Leipzig’de bekleneni verebilmek için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı. (Fanatik)

Etiketler :