Avcı raporunu sundu! İşte Beşiktaş'ta istemediği isimler

Avcı raporunu sundu! İşte Beşiktaş'ta istemediği isimler

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, takımda görmek istemediği isimleri yönetime bildirdi...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın yeni hocası Abdullah Avcı, siyah-beyazlı yönetime raporunu sundu. Deneyimli çalıştırıcı, son olarak kiralık olarak Adana Demirspor'da forma giyen Orkan Çınar'ı takımda düşünmüyor. Siyah-beyazlı yönetime sunduğu raporda Avcı, Orkan Çınar'ı sezon başı hazırlık kampına götürmeyeceğini ve bu oyuncunun kiralık olarak ya da bonservisiyle satılarak başka bir takıma gönderilebileceğini belirtti.

Öte yandan Beşiktaş altyapısından yetişen ve iki sezondur Balıkesirspor'da kiralık olarak oynayan Sedat Şahintürk bu sezon da bir başka takıma kiralanacak. 23 yaşındaki futbolcuya 2-3 takımdan teklif olduğu ve yönetimin bu oyuncuyu tekrar kiralık olarak bir takıma vereceği öğrenildi.

Bir diğer merak edilen konu ise Jeremain Lens'in takım kalıp kalmayacağı. İki sezondur Beşiktaş'ta beklentileri bir türlü karşılayamayan Lens'e Hollanda ve Belçika'dan talipler var. Bu kulüpler içinde en isteklisi ise Hollanda'nın Vitesse takımı. Beşiktaş'ın Lens'i de yine kiralık olarak göndereceği gelen bilgiler arasında. (Asist Analiz - Kartl Yiğit)