Avrupa devleri Umar Sadiq'ın peşinde

Avrupa devleri Umar Sadiq'ın peşinde

Gelecek sezonun kadro çalışmalarını sürdüren Beşiktaş ve Fenerbahçe, transferde karşı karşıya geldi. İki ezeli rakibin ilgilendiği yıldız isim, Manchester United ve Milan gibi devlerin de listesinde.

Ajans Beşiktaş - Gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş ve Fenerbahçe, Partizan forması giyen genç yıldıza kanca attı.

Beşiktaş'ın listesinde yer alan yıldız ismin eşi Judy Mega, bir taraftarın "Come To Beşiktaş" paylaşımını beğenmişti. Bu hamle, 23 yaşındaki forvetin Siyah Beyazlı ekibe transfer olacağı iddialarını güçlendirmişti.

Telegraf RS'de yer alan ve Fanatik'in derlediği habere göre, Fenerbahçe de 23 yaşındaki Umar Sadiq'ı kadrosuna katmak istiyor.

Manchester United, CSKA Moskova, Anderlecht, Milan, Valencia, Lokomotiv Moskova ve Fenerbahçe'nin; Partizan'ın Kızılyıldız'la karşı karşıya geldiği maçta 1.92'lik golcüyü takip etmesi için scout ekiplerini gönderdiği kaydedildi.

Partizan'dan ayrılmak istediği iddia edilen futbolcu için 15 milyon Euro bonservis bedeli talep edildiği gelen haberler arasındaydı.

Partizan formasıyla bu sezon 34 maça çıkan Sadiq, rakip filelere 17 gol bıraktı, 2 de asist yaptı.

Partizan, sezon başı Serie A ekibi Roma'dan kiraladığı genç golcünün bonservisini devre arasında 1.75 milyon Euro karşılığında satın almıştı.

Etiketler :