Aydoğan Cevahir, başkan adaylığını açıkladı!

Aydoğan Cevahir, başkan adaylığını açıkladı!

Beşiktaş'ın Olağan Divan Kurulu Toplantısı, Vodafone Park'ta yapılıyor.

Ajans Beşiktaş - Divan Kurulu toplantısının başında üyelerden Aydoğan Cevahir, 10 dakikalık konuşma süresine itiraz edip ‘iflas etmiş bir kulüp, iflas etmiş bir başkan’ demesi üzerine ortalık kısa süreliğine gerildi. Aydoğan Cevahir, mayıs ayında yapılacak seçimde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Siyah-beyazlı kulüpte mevcut başkan Fikret Orman ile üyelerden Hürser Tekinoktay daha önce başkanlığa aday olduklarını açıklamışlardı.

Aydoğan Cevahir kimdir?

1961 İstanbul doğumlu olan Aydoğan Cevahir, yüksek öğrenimini İngiltere'de tamamladı. İnşaat ve turizm sektöründe faaliyet gösteren bir şirketin ortağı olan Cevahir, daha önce Yeniköy Spor Kulübü Başkanlığı, Sarıyer Spor Kulübü Asbaşkanlığı, Feriköy Spor Kulübü 2. Başkanlığı, Alibeyköy Spor Klubü Başkanlığı, Kireçburnu Spor Kulübü Başkanlığı ve Tarabya Spor Kulübü Başkanlığı yaptı.

Daha önce de Beşiktaş Kulübü'nde başkan adayı olan Aydoğan Cevahir, seçimlere az bir süre kala adaylıktan çekilmişti. Bir dönem siyasette de yer alan Cevahir, Ak Parti'nin İstanbul 2. Bölge milletvekili aday adayı oldu.