Aykut Kocaman: “Beşiktaş’ı yenecek gücümüz var.”

Aykut Kocaman: “Beşiktaş’ı yenecek gücümüz var.”

Süper Lig'in 20. haftasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak Fenerbahçe'de Aykut Kocaman, açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Bursaspor ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş, sezonun ikinci yarısında ilk kez puan kaybetti. Beşiktaş'ta goller Adriano ve Alvaro Negredo'dan geldi. Şampiyonluk yarışında Beşiktaş'ın rakibi olan Fenerbahçe ise evinde Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

Mücadele öncesinde Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş'ın Bursaspor karşısında 2 puan bırakması üzerine şu ifadeleri kullandı "Beşiktaş, bireysel hatalarla kaybetti. Her maç son derece zorlu geçiyor. Rakibimize gelecek olursak, sezonun tüm doğrularını son 6 haftaya sıkıştırmış gibi görünüyor."

Kocaman, kupada oynanan Giresunspor maçının ardından hakemlerin Beşiktaş'ı kolladığını iddia etmiş ve "Bu hakemlerle şampiyon olamayız" demişti. Ertesi gün ise bir gazetede yakın çevresine "Beşiktaş ve Başakşehir kollanıyor" şeklinde konuştuğu iddia edilmiş. Kocaman, Gençlerbirliği maçından önce de Beşiktaş'ı konuşarak, bir hafta içinde Beşiktaş hakkında 3. demecini vermiş oldu.

Aykut Kocaman, 2-2'lik beraberlik ile biten mücadelenin ardından "Başakşehir ve Beşiktaş'a saha içi güç dengeleri açısından son derece saygı duyuyorum. En az onlar kadar iyiyiz ve onları yenecek gücümüz var." ifadelerini kullandı.

Etiketler :