Aykut Kocaman: "Cüneyt Çakır, Beşiktaş maçında sarı kartlık faulü vermemişti. Bu yüzden ikili averajda Beşiktaş'ın gerisindeyiz"

Aykut Kocaman: "Cüneyt Çakır, Beşiktaş maçında sarı kartlık faulü vermemişti. Bu yüzden ikili averajda Beşiktaş'ın gerisindeyiz"

Fenerbahçe Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi.

Ajans Beşiktaş - Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'ya konuk oldu. Karşılaşmayı 4 golle kazanan Fenerbahçe'de maç sonrası basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Aykut Kocaman Beşiktaş'ın maça çıkmama kararı ile ilgil, 

"Maça çıkmamak gerçekten kuvvetli bir karar. Beşiktaş'ın maça çıkmayacağını düşünmüyorum. Bizim tarafı hem yumuşatmak için, hem de farklı yerlere farklı mesajlar vermek için bunu yaptıklarını düşünüyorum. Beşiktaş'ın maça çıkmayacağız demesi bana pek inandırıcı gelmedi. Aslında Beşiktaş'ın hükmen mağlup olması gerekiyordu. Şenol Güneş'in başının yarılmamasına rağmen yarıldığını söylemedi, hükmen mağlubiyeti gerektiriyordu. Beşiktaş çıkar da, bizi yenerse ilk kutlayan ben olacağım. Beşiktaş'ın sahaya çıkmaması inandırıcı gelmiyor." 

"Maçı tatil ettiren nedenlerden biri için Şenol Güneş'in başının yarılması yazılmış. Gerçekleri söylemeliyiz, yalana yalan demek lazım. Ben bu dünyanın içinden gelen bir insanım. Her şeyden evvel futbolseverim. Sahada bitsin diyorum, Beşiktaş'ın bizi yenecek gücü var. Biz 10 kişiyken orada 2-1 öne geçtik."

"Çok net bir şekilde Beşiktaş'ın sahaya çıkacağını düşünüyorum. Ne beklentiler olduğunu bilmediğim bir kararın uygulanması olarak görüyorum."

"Cüneyt Çakır, Beşiktaş maçında sarı kartlık faulü vermemişti. Bu yüzden ikili averajda Beşiktaş'ın gerisindeyiz. Cüneyt Çakır'ı affedemeyeceğim görüntü o maçtaki pozisyondur." dedi.

Etiketler :