Aykut Kocaman, derbi planını belirledi! "Temaslı oyun istiyorum"

Aykut Kocaman, derbi planını belirledi! "Temaslı oyun istiyorum"

Hafta sonunda Beşiktaş'la Vodafone Park'ta kritik bir mücadeleye çıkacak olan Fenerbahçe'de derbi planı belirlendi.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta ezeli rakibi Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Zirve yarışı açısından çok büyük öneme sahip bu mücadeleyi kazanmak isteyen Beşiktaş'ta Pepe ve Talisca forma giyemeyecekler.

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre Fenerbahçe, Beşiktaş maçı öncesinde taktiğini belirledi. Kocaman ve ekibi hafta boyunca Vodafone Park’ta futbolculardan yapmalarını isteyecekleri maddeleri şu şekilde hazırladılar: “Fizik gücümüz kesinlikle Beşiktaş’tan daha iyi... Bu nedenle maç boyunca rakiple temaslı oynarsak zaten baskı altındaki rakibimiz daha fazla yorulacak. Bu da bizim fazlasıyla işimize gelecek ve sonuca ulaşacağız.”

"GERGİN OLACAKLAR"

Beşiktaş’ın Fenerbahçe’den daha çok kazanmaya ihtiyacı olduğu görüşünde de birleşen Aykut Kocaman ve ekibi fubolcularına şu uyarıları da yapacaklar: “Ligde şu an için iyi durumda olan taraf biziz. Beşiktaş ise geride kalan haftada puan kaybı yaşaması nedeniyle yarışta biraz geride kaldı. Bunun için de mutlak kazanmak zorunda olan taraf onlar. Bu da Beşiktaş’ı daha da gergin yapacak ve bu yüzden temaslı oynadığımız zaman 90 dakika boyunca kart görme ihtimalleri de artacak.”

Etiketler :