Aykut Kocaman: "Fikret Orman'ın "sana ne" demesi çok ayıp"

Aykut Kocaman: "Fikret Orman'ın "sana ne" demesi çok ayıp"

Beşiktaş ve Fenerbahçe Süper Lig'in 23. haftasında Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Fenerbahçe'yi ağırladı. Mücadelede Beşiktaş adına Pepe, Oğuzhan ve Talisca forma giymediler. Karşılaşmaya hızlı başlayan Fenerbahçe, Fernandap'nun 8 dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra Beşiktaş oyunun kontrolünü tamamen eline aldı. İlk yarıda gol bulamayan Beşiktaş, ikinci yarı ya da müthiş başladı ve Vida'nın golü ile beraberliği yakaladı.

Mücadelenin son bölümlerinde ise sahneye Quaresma çıktı. Ricardo Quaresma, attığı harika gol ile Beşiktaş'ı 2-1 öne geçirdi. Quaresma son dakikada attığı bir golle daha skoru belirledi. Siyah-beyazlı takım, hem oyun hem de skor olarak Fenerbahçe karşısında net bir galibiyet aldı.

Mücadelenin ardından Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman "Erken golden sonra zaten hafta boyunca gerilen ortam, Beşiktaş'ı biraz daha şuursuz bir şekilde kaleye gitmeye yöneltti. Biz de çok erken koruma tarafına geçtik. Kontralarla sonuca gitmeye çalıştık. Bu bizim için en sıkıntılı durumu yarattı. 2. yarının hemen başında çok erken bir gol. Belki bizim işi derleyip, toparlayacağımı hali biraz daha arttıran bir durum yarattı. 1-1'den sonraki süreç, net olarak Beşiktaş'ın doğru oyunu ile gitti. Topu hızlandırdılar, karşılık veremedik." dedi.

Aykut Kocaman, Fikret Orman'ın Divan Kurulu'nda kendisi için kullandığı sözlere ise "Fikret Orman'ın "sana ne" demesi çok ayıp. Ben düşüncelerimi söylerim. Kulüplere bir şey demem. Bu bilmeden kullandığı dil doğru değil. Başkan bile olsa doğru değil." ifadelerini kullandı.

Etiketler :