Aykut Kocaman olaylı derbi hakkında konuştu: "Hakemin maçı iptal etmesini gerektirecek bir yoğunluk yoktu."

Aykut Kocaman olaylı derbi hakkında konuştu: "Hakemin maçı iptal etmesini gerektirecek bir yoğunluk yoktu."

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, TRT Spor'da bir programa katıldı ve açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - TRT Spor'da yayınlanan Basın Tribünü adlı programa konuk olan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş maçı sonrasında yaptığı "taç hırsızlığı" açıklaması hakkında konuştu. Kocaman, şu ifadeleri kullandı "Beşiktaş maçında taç hırsızlığı derken, şakayla karışık başka bir şeyi vurguladım.  Bunu anlayamamak başka bir şey. Bunu diğer taraflara çekenlerdeki büyük bir düşüklük."

Aykut Kocaman daha sonra "Beşiktaş ile polemikleri ben başlatmadım. Bu polemikler bizim içeride 2-1 kazandığımız maçtan sonra başladı. Beşiktaş Başkanı o maçtan sonra sürekli Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ı hakemlerle yendiğini söyledi. Polemikler oradan başladı. Biz o gün Beşiktaş'ı hakem hatasıyla yenmedik. Beşiktaş Başkanı 3 gün arka arkaya konuştu bu konuda. Sonra Akhisar maçında berbat bir yönetim ve maçı kaybettik."

Şenol Hoca'ya karşı tavrım yok!

"Ben intikamcı birisi değilim. Şenol Güneş'e karşı da tavrım yok. Konuşmadık o derbiden sonra olaylı derbiden sonra ama ona karşı bir tavrım söz konusu değil. Öyle bir şey olsa bu durum beni de yaralar, Şenol Hocayı da yaralar. Bu nedenle ona karşı bir tavrım kesinlikle söz konusu değil"

Bu olay iki takımın tarihinden de silinsin!

"Bizim işimiz doğruyu söylemek ve doğruları yapmak. Şenol Güneş ile ilgili o gün orada ne gördüysem onları söyledim. Bizim işlerimiz doğruları söylemek. Taraftarlara atmayın da dedik, Şenol Hoca 1-2 dakika sonra içeri girdi ve çıkmadı. Hakem diyor ki hocanın kafasına bir şey geldi ve dikiş atıldı. Maça çıkmadılar, Mehmet Topal'ın da kafasına taş geldi, bizim aklımızın ucundan geçmedi sahadan çekilmek"

"Hakemin maçı iptal etmesini gerektirecek bir yoğunluk yoktu. Ne Şenol Güneş'in ne de diğerlerinin başına bir şey atılmasını tasvip etmiyor, şiddetle kınıyorum."

Etiketler :