Aykut Kocaman'dan skandal derbi açıklamaları

Aykut Kocaman'dan skandal derbi açıklamaları

Fenerbahçe, Süper Lig'in 30. haftasında Antalyaspor ile karşı karşıya geldi.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'in 30. haftasında Antalyaspor ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe karşılaşmanın galibi olurken maç sonrası teknik direktör Aykut Kocaman olaylı derbi hakkında, "Hiç tartışmasız, maçın kalan süresinin oynanmasını bekliyorum. Sahadan çekilen takım bir kez Beşiktaş. Tüm görüntülerde çok net gözüküyor. Bazı insanlar gibi arsızlık yapmak istemiyorum, hükmen galibiyet gibi şeyler söylemiyorum."

"Beşiktaş hem tarihsel mirasıyla, hem gücüyle kalan dakikalarda da finali alabilir. Bu maçı tatil edecek hiçbir şey yoktu ortada."

"Akılsız bir insan değiliz, bir takım olayları görmeyen de değiliz. Bir takım şeyler oluyor. Korner direklerinin oralarına oturmuş bir takım insanlar maçın tatil edilmesi için uğraştı. 2. yarıdan itibaren de Beşiktaşlı oyuncular provokasyona uğraştı."

"Olmayan şeylerin, olmuş gibi gösterilmesi çok ayıp. Son derece ayıp. Esas provokasyon bunlar. Hiçbir canlıya şiddeti ve bir şey atılmasını onaylamıyorum, şiddetle kınıyorum."

"Bunlar sadece Fenerbahçe stadında olmuyor, Beşiktaş stadında da, Galatasaray stadında da oluyor. Her şey Fenerbahçe üzerinden yapılıyor. İsyanımız, tepkimiz buna."

"Keşke bugün Şenol Güneş'e küfür edilmeseydi. Sahalara geri dönmesini kabul etmek mümkün değil. Toplumsal küfrü bir türlü önleyemedik, önleyemiyoruz. Allah aşkına şu küfür içinden vazgeçin. İyilikle mi olur, zorla mı olur bilemiyorum."

''Küfürü şiddetle kınıyorum. Şenol Güneş'e yapılmasını da kınıyorum. Arsız bir insan olsam, maçın bizim lehimize hükmen sonuçlanması lazım derim çünkü Beşiktaş sahayı terk etti. "Maçın tatil edilmesindeki ana etken Şenol hocanın yere düşmesi ve tünele girerken de gögsüne su çarpmasından sonra sendelemesi."

"Şenol hocanın kafasına gelen cisim münferitti. Şenol Güneş diğer insanların yanında daha değerli değil, herkes kadar değeri var. Mehmet Topal, Hasan Çetinkaya değersiz mi? Bugüne kadar atılan insanların hiç mi değeri yok."

"Er meydanı burası, maçın kaldığı yerden devam etmesini istiyorum. Beşiktaş kazanırsa da ilk tebrik eden ben olurum."

 

Etiketler :