Aziz Yıldırım Beşiktaş maçı öncesinde, tesislere çıkarma yaptı!

Aziz Yıldırım Beşiktaş maçı öncesinde, tesislere çıkarma yaptı!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, uzun süredir gitmediği Samandıra Tesisleri'ne giderek oyuncularla bir toplantı gerçekleştirdi. Aziz Yıldırım, oyunculara tatlı sert uyarılarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Fenerbahçe camiasında Beşiktaş maçı sonrası bozulan moraller sonrası başkan Aziz Yıldırım harekete geçti. Uzun süredir Samandıra'ya uğramayan Aziz Yıldırım, seçim çalışmalarını bir kenara koyup oyuncularla bir toplantı gerçekleştirdi.

Aziz Yıldırım oyuncularla ne konuştu?

Son dönemde daha çok Ali Yıldırım'ın ilgilendiği oyuncularla bu kez toplantı yapan isim Aziz Yıldırım oldu. Beşiktaş karşısında alınan mağlubiyet sonrası kritik günler geçiren Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım, Beşiktaş ve Akhisarspor ile oynanacak lig ve kupa maçı öncesi oyuncularına tatlı sert uyarılarda bulundu.

Her oyuncuyla tek tek ilgilenen Yıldırım, takıma güven aşılarken herkesin taşın altına elini koyması gerektiği ve bu süreçte en hata yapmalarının şart olduğu mesajını verdi. Aziz Yıldırım takımla ilgili bilgi aldıktan sonra tesislerden ayrıldı. (Futbol Arena)

Etiketler :