Babacar için bu kez kesenin ağzını açıyorlar

Babacar için bu kez kesenin ağzını açıyorlar

Beşiktaş'ın Babacar için Cenk Tosun'un ayrılığı sonrası yeniden devreye girdiği iddia edilirken, oyuncunun transferinde Crystal Palace'ın ısrarcı olduğu yazıldı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın sezon başında transferi için büyük çaba harcadığı ancak Fiorentina'nın yüksek bonservis bedeli talep ettiği Khouma Babacar için Cenk Tosun'un ayrılığı sonrası yeniden devreye girdiği iddia edilirken, oyuncunun transferinde Crystal Palace'ın da temasta olduğu bildirildi.

Ada temsilcisinin menajeri Roy Hodgson'ın devre arasında kadronun güçlendirilmesi raporunu verdiği ve rotanın Serie A'ya kırıldığı bildirildi. Bu adaylardan en iddialısı Babacar olurken, Crystal Palace yetkililerinin girişimlere başladığı kaydedildi.

BENTEKE'NİN YANINA BABACAR

Birçok İngiliz temsilcisinin de önceki dönemlerde zemin yokladığı Senegalli futbolcu Babacar'ın Fiorentina'nın ikna edilmesi durumunda bu kez alınacağına yer veren Ada basını, Palace'ın çok ısrarcı olduğunu vurguladı.

Bonservis bedeli 15 milyon euro seviyesinde olan 24 yaşındaki Khouma El Hadji Babacar bu sezon Fiorentina'da 17 maça çıkarken 5 gol atıp 2 de asist yapma başarısı gösterdi. Palace'ın gol umudu Benteke ise EPL'de sezonun ilk devresini yalnızca 1 golle tamamlamıştı (Sporx)
 

Etiketler :