Babel, 2015 yılında Milli Takım'a çağrılmaması hakkında ne demişti?

Babel, 2015 yılında Milli Takım'a çağrılmaması hakkında ne demişti?

Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel, tam 6 yılın ardından Hollanda Milli Takım kadrosuna dahil edildi.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlı takımla sezona müthiş bir başlangıç yapan Hollandalı sol kanat oyuncusu, Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Ryan Babel'in de gözüne girdi. Advocaat, 9 resmi maçta 5 gol atan Ryan Babel'i, Milli Takım kadrosuna dahil etti. Babel, tam 6 yıl aranın ardından yeniden Hollanda Milli Takımı'na çağrıldı.

Yıldız oyuncu Kasımpaşa forması giyerken 2015 yılında Milli Takım'a çağrılmaması hakkında Tam Saha Dergisi'ne açıklama yapmıştı. İşte Babel'in o açıklaması;

"Açıkçası beklemiyorum çünkü benim oynadığım pozisyonda takım içinde biraz politika dönüyor diyebilirim. Kariyerim boyunca medyadan hiçbir zaman tam anlamıyla destek göremedim. Bu da otomatik olarak taraftarlar tarafından tam olarak benimsenememek demek. Çünkü genelde taraftarların algısı medyanın yazdıklarına ya da gösterdiklerine göre şekillenir. Eğer medya da sizin hakkınızda fazla bir şey yazmaz ya da göstermezse, taraftarlar da hakkınızda fazla bir şey bilemeyebilir.Bahsettiğim gibi bu kariyerim boyunca maruz kaldığım bir durumdu ve şu dönem millî takıma yeniden çağrılmamın tek yolu her oynadığım maçta 3 gol atmaktan geçiyor! O zaman beni çağırmak durumunda kalırlar kesinlikle işte! Ancak iyi performans sergilesem bile; her maç gol atamazsam ya da asist yapamazsam, bu performansımı görmeleri mümkün değil! Ne zaman bir sezonda 40 gol atarım, o zaman beni kadroya almaktan başka çareleri kalmaz! Ancak bu durumlar gerçekleşmediği sürece kadroya çağırılacağımı hiç sanmıyorum!"

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :