Babel'de anlaşma yakın! Orman-Babel buluşması...

Babel'de anlaşma yakın! Orman-Babel buluşması...

Ryan Babel'in geleceği belirsizliğini korurken, yeni sözleşme görüşmelerine dair bilgiler de gelmeye devam ediyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta kontratı sezon sonunda bitecek olan isimler arasında yer alan Ryan Babel'in yeni sözleşme görüşmeleri olay yaratmıştı.

Siyah-Beyazlı yönetimin şu anda aldığı maaş olan 2.1 milyon Euro'dan 2+1 yıllık sözleşme önerdiği Hollandalı futbolcu, menajeri aracılığıyla 3.5 milyon Euro'dan 3 senelik kontrat talep etmişti. Tarafların sundukları rakamların arasında büyük fark olması ve temasların çıkmaza girmesi sonrasında devreye Başkan Fikret Orman girdi.

İndirim talebi

Sakatlığını gerekçe göstererek takım çalışmalarında yer almayan 31 yaşındaki kanat oyuncusuyla Vodafone Park'taki ofisinde görüşen Orman'ın, oyuncusunun taleplerini dinlediği öğrenildi.

Fikret Orman, Babel’e, “Biz seninle devam etmek isteriz” dedikten sonra halen aldığı 2.1 milyon Euro’dan 2 yıllık yeni sözleşme önerdi. Başkan'ın, kulübün mali durumunu gerekçe göstererek Babel'den indirim istediği öğrenildi.

Yeni görüşme olacak

Tarafların, bu hafta içerisinde tekrar bir araya geleceği bildirilirken, ocak ayında menajerlerin de dahil olacağı toplantıyla nihai kararların verileceği öğrenildi. (Sabah, Hürriyet ve Fanatik)

Etiketler :