Babel'in yerine kim oynayacak?

Babel'in yerine kim oynayacak?

Şampiyonlar Ligi'nde 3'te 3 yaparak yoluna emin adımlarla devam eden Beşiktaş, Süper Lig'e dönüyor.

Ajans Beşiktaş -Süper Lig'in son 3 haftasında 8 puan kaybeden Beşiktaş, 9. hafta karşılaşmasında Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Lider Galatasaray'ın 8 puan gerisinde yer alan siyah-beyazlılar, Başakşehir maçından galibiyet ile ayrılarak, 3 hafta sonra yeniden 3 puan ile tanışmak istiyor. Son 3 maçta 2 mağlubiyet yaşayan, 1 kez de berabere kalan Beşiktaş, son galibiyetini 5. haftada oynadığı Konyaspor maçında elde etmişti.

Teknik direktör Şenol Güneş döneminde daha önce 3 maç galip gelemediği bir periyot yaşamayan siyah-beyazlılar, Monaco maçında bulduğu moralle Medipol Başakşehir karşısında galip gelmeye çalışacak. Gençlerbirliği karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 2 maç ceza alan Ryan Babel, pazartesi oynanacak mücadelede forma giyemecek.

Güneş, Babel'in yerine 2 tercih üzerinde duruyor. Hollandalı futbolcunun yokluğunda Lens'i sahaya sürmeye düşünen deneyimli çalıştırıcı, Negredo'ya da şans verebilir. İspanyol golcünün maça ilk 11'de başlaması durumunda Cenk Tosun, hucüm hattının sol kanadında görev yapacak. Tecrübeli teknik adam maç öncesi yapılacak taktik antrenmanda kararını netleştirecek. (Ntvspor)

Etiketler :