Balotelli, Chicarito'yu Beşiktaş'a getirecek

Balotelli, Chicarito'yu Beşiktaş'a getirecek

Beşiktaş'ın golcü adayları arasında son olarak Chicharito'nun girdiği öğrenildi. Chicharito'nun MLS'ten ayrılacağı ve yerini de Mario Balotelli'nin alacağı iddia edildi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş forvet transferinde köşeye sıkıştı… önerilen rakamı pek çok oyuncu kabul etmiyor. Beşiktaş’ın önerdiği rakamı kabul edenleri ise Sergen Yalçın istemiyor.

İçinden çıkılmaz bir çıkmazın içinde devam eden bu kaosun ortasında ABD’den sürpriz bir iddia geldi. Siyah-beyazlıların Ocak ayında MLS takımlarından Galaxy’ye giden Chicharito’ya transfer teklifi yaptığı iddia edildi.

ABD’deki takımında kendisine kaptanlık verilmesine rağmen Avrupa’dan sonra futbolun sadece şov olarak görülmesiden rahatsız olan Meksikalı oyuncunun Beşiktaş’a gelmek istediği haberleri yapıldı.

Tam da bunun üzerine bir de Galaxy’nin, boşta olan Balotelli’yi transfer edeceği iddiaları gündeme gelince, taşlar yerine oturdu. İddiaya göre Balotelli, Galaxy’ye imza atar atmaz, Chicharito’da Beşiktaş’ın oyuncusu olacak.   

Raiola'dan Balotelli açıklaması

Bu arada Sergen Yalçın'ın, ''yönetemem'' diye aldırmadığı Mario Balotelli'nin menajeri Mino Raiola, Sky Sport Italia'ya, ''Balotelli'nin bitmediği açık. İnsanların hava ve suya ihtiyacı olduğu gibi futbol da ona ihtiyaç duyuyor. Ayrıca, bir sonraki durağı için şimdiden çalışıyoruz. Teklifler var. Bir veya iki ekiple konuşuyoruz'' dedi. (Fotospor)

Etiketler :