Barcelona dahil birçok kulüp, Dorukhan Toköz için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı

Barcelona dahil birçok kulüp, Dorukhan Toköz için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı

Beşiktaş, Süper Lig'in 7. haftasında evinde ağırladığı Alanyaspor'u 2-0 mağlup etti. Maçın ikinci yarısında ciddi bir sakatlık yaşayan Beşiktaşlı Dorukhan Toköz için Barcelona dahil birçok kulübün sosyal medya hesabından geçmiş olsun mesajı paylaşıldı.

Ajans Beşiktaş - Alanyaspor maçının ikinci yarısında sakatlanan Dorukhan Toköz'ün diz kapağında kıkırdak kopması meydana geldi. Ameliyat edilecek olan Dorukhan Toköz'ün 5-6 ay futbol oynayamayacağı belirtildi.

Bu üzücü haber üzerine futbol kulüplerinden milli oyuncuya geçmiş olsun mesajları yağdı. Barcelona Türkçe Twitter hesabından Dorukhan Toköz'e acil şifalar dilerken Süper Lig ve 1. Lig ekipleri de resmi hesaplarından geçmiş olsun mesajları yayınladı. 

İşte o mesajlar:

Barcelona: Acil şifalar Dorukhan Toköz

Galatasaray: Milli futbolcu Dorukhan Toköz'e geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyoruz.

Fenerbahçe: Bir an önce sahalara dönmen dileğiyle, geçmiş olsun Dorukhan.

Başakşehir: Siyah-Beyazlı camiaya ve genç futbolcuya geçmiş olsun diyor, en kısa sürede sahalara dönmesini temenni ediyoruz.

BB Erzurumspor: Geçmiş olsun Dorukan Toköz! En kısa sürede sahalara dönmen dileğiyle.

Eskişehirspor: Altyapımızdan yetişen, eski futbolcularımızdan Dorukhan Toköz'ün yaşadığı talihsiz sakatlığı atlatıp en kısa sürede sahalara dönmesini dileriz. Geçmiş olsun Dorukhan. (Haber Global)