Barış Şimşek'in Beşiktaş ve Alanyaspor karneleri!

Barış Şimşek'in Beşiktaş ve Alanyaspor karneleri!

Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Ajans Beşiktaş - Liglere verilen Milli aranın ardından Beşiktaş, 27. hafta karşılaşmasında evinde Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi kazanmaktan başka şansı olmayan Beşiktaş'ta Adriano ve Medel kart cezaları nedeniyle forma giyemeyecekler. Beşiktaş-Alanyaspor müsabakasının hakemi de belli oldu. Bu zorlu müsabakayı Barış Şimşek yönetecek.

Barış Şimşek'in Beşiktaş ve Alanyaspor karnesi!

Beşiktaş daha önce Barış Şimşek yönetiminde 25 maça çıktı. Siyah-beyazlı takım bu 25 maçın 16 tanesinden galip ayrıldı. 6 kez berabere kalan Kara Kartal, 3 kez de sahadan mağlup ayrılan taraf oldu. Beşiktaş'a 63 sarı kart çıkaran Şimşek, 3 kez kırmızı kartına başvurdu. Kartal'ın rakiplerine 73 sarı gösteren Barış Şimşek, 3 kez de kırmızı kart çıkardı.

Alanyaspor ise Barış Şimşek yönetiminde 6 maça çıktı. Bu 6 maçın 2 tanesini kazanan Akdeniz ekibi, 2 kez berabere kaldı ve 2 kez de sahadan yenik ayrılan taraf oldu. Alanyaspor'a 14 sarı kart gösteren Şimşek, hiç kırmızı kart kullanmadı. Alanyaspor'un rakiplerine ise 19 sarı, 2 kırmızı kart gösterdi.

Etiketler :