Başakşehir, Beşiktaş'a hazırlanıyor

Başakşehir, Beşiktaş'a hazırlanıyor

Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak Başakşehir - Beşiktaş maçı öncesi iki takımın hazırlıkları sürüyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Siyah-beyazlılarımız, ligde 50 puanla ikinci sırada yer alıyor. Kara Kartal, ligin ilk yarısında Medipol Başakşehir ile oynadığı maçtan 1-1 berabere ayrılmıştı. 

Maçı Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Serkan Çınar dördüncü hakem olacak.

Beşiktaş, Başakşehir maçı için ilk antrenmanını bu sabah yaparken, Başakşehir cephesinde de hazırlıklar sürüyor. Medipol Başakşehir bugünkü antermana teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde çıktı.

Başakşehir evindeki Beşiktaş maçına büyük önem veriyor. Turuncu-lacivertlilerde özellikle Emre Belözoğlu ve Aleksander Epureanu’nun sarı kart cezası can sıkıyor. Avcı stoperde tercihini Epureanu’nun yerine Chedjou’dan yana kullanmayı planlıyor. Medyada çıkan haberlere göre Gökhan İnler veya İrfan Can Kahveci’den biri Beşiktaş karşısında orta alanın ortasında Emre’nin görevini üstlenecek. Diğer yandan sakatlıkları bulunan Arda Turan ve Adebayor oynayabilecek durumda. 
 

Etiketler :