Bayern'den şok Beşiktaş itirafı! "Bilet satın alanlara müdahale edilmiyor..."

Bayern'den şok Beşiktaş itirafı! "Bilet satın alanlara müdahale edilmiyor..."

20 Şubat’ta Allianz Arena’da oynanacak Bayern Münih - Beşiktaş maçı öncesi biletlerle ilgili ilginç detay...

Ajans Beşiktaş -  Şampiyonlar Ligi'nde G grubundan 14 puanla lider çıkan Beşiktaş, Alman devi Bayern Münih'in rakibi olmuştu. 20 Şubat Salı günü Allianz Arena'da Bayern Münih'le karşılaşacak olan Beşiktaş, deplasmana taraftar götürmeme kararı almıştı.

Dün gelen bir haberde Bayern Münih-Beşiktaş karşılaşmasının tüm biletlerinin sona erdiği öğrenilmişti. Fanatik gazetesindeki haberde "Bayern Münih'in resmi sitesindeki biletler bölümüne girildiğinde Beşiktaş maçı için bilet satımının olmadığı görülüyor." denilmişti.

Bugün Milliyet gazetesinde yayınlanan bir başka haberde ise muhabir, detaylı bilgi almak adına Bayern Münih kulübünü arayarak "Beşiktaşlılara bilet satılmaması" kuralına ne ölçüde uyulduğunu sordu.

Habere göre kulüp yetkilisi, “Beşiktaşlılar için statta özel bir bölüm ayrılmayacak. Ancak Allianz Arena’da oynanan maçlar için kulübün resmi üyelik sistemi üzerinden bilet satışı yapılıyor. Dolayısıyla buradan bilet satın alanlara müdahale edilmiyor” yanıtını alındı.

"BEŞİKTAŞ FORMASI VE ATKISI YASAK"
 
Mevcut kapasitenin üzerinde başvuru olduğunda otomatik eliminasyon ile bilet sattıklarını dile getiren Bayern Münih yetkilisi, “Hazır, Beşiktaş’ın talebi masadayken, Türk isimli olanlar elendi mi?” sorumuza ise şu yanıtı verdi:
 
“Bu adil bir uygulama olmayacağı için böyle bir işlem yapılmadı. Türk isimli olup Bayern Münih üyesi olanlara da bilet satışı yapıldı. Ancak maç günü çok sıkı güvenlik önlemleri alınacak. Bayern tribünlerine Beşiktaş forması, atkısı ve siyah-beyaz renkli aparatlarla girilmesine izin verilmeyecek.”
 
"İSTEYEN İÇKİ İÇEBİLECEK"
 
Bayern Münih maçlarında statta alkollü içki satıldığını hatırlattığımız kulüp yetkilisi, Beşiktaş karşılaşmasında bu uygulamanın devam edip, etmeyeceği yönündeki sorumuzu da yanıtladı.
 
Alman görevli, “Bundesliga’da olduğu gibi Şampiyonlar Ligi maçlarında da alkollü içki satışı yapılıyor. Ancak sadece Bayern Münih taraftarlarına yapılır, deplasman seyircisine yapılmaz. Beşiktaş maçında da içki satışı olacak. Stattaki Türk seyirciler, Beşiktaşlı kimliğiyle var olamayacağı için onların da bira içmeleri önünde bir engel bulunmayacak” ifadelerini kullandı.

Etiketler :