Benfica maçı devre arası soyunma odasında neler konuşuldu?

Benfica maçı devre arası soyunma odasında neler konuşuldu?

Soyunma odasındaki konuşmalar ise oldukça ateşli geçmiş...

Tribünler, ilk yarı 3-0 Benfica lehine biterken, takıma tepki göstermek yerine destek verdi. Beşiktaş ilk yarı sonunda soyunma odasına 3-0 geride girerken, Beşiktaş adına tek güzel şey tribünlerin, takıma tepki göstermek yerine destek vermesi ve oyunculara olan inancını göstermesiydi. Taraftarın bu reaksiyonu, futbolcular arasında son derece duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Soyunma odasındaki konuşmalar ise oldukça ateşli geçti.

Önce kaptanlar Tolga Zengin ve Oğuzhan Özyakup sözü aldı, tribünlerin desteğine vurgu yaparak, "Bu taraftar, bu skoru hak etmiyor. Bize gösterilen koşulsuz sevginin karşılığını vermek zorundayız. Maçı çevirmek zor ama imkansız değil" diyerek takım arkadaşlarına moral verdi.

FORMANIZIN HAKKINI VERİN

Ardından teknik direktör Şenol Güneş, devreye girdi. Üzgün ve kızgın olmakla birlikte, talebelerine olan inancını koruyordu.

"Sahadaki bu takım Beşiktaş değil. Kabullenemeyeceğim bir şey varsa, o da mücadeleden vazgeçmek ve yenilgiyi kabullenmek. Bu belki de en çok zorlanacağınız 45 dakika olacak. Ama ben sizin isteyince neler yapabileceğinizi gayet iyi biliyorum. Şimdi sahaya çıkın, formanızın hakkını verin, gerçek Beşiktaş'ı herkese gösterin" sözleri soyunma odasında çınladı.

Şenol hocanın futbolcuların iliklerine kadar işleyen konuşmasının ardından takımdaki yılgınlık ve kabullenme duygusu yerini isyana ve inanca bıraktı. 90 dakika sonunda ise uzun yıllar unutulmayacak müthiş geri dönüş geldi. (Sabah / Fatih Doğan)