Berk Hacıgüzeller, Beşiktaş'ın ne kadar kar ettiğini açıkladı

Berk Hacıgüzeller, Beşiktaş'ın ne kadar kar ettiğini açıkladı

Beşiktaş’ın mali işlerden sorumlu yöneticisi Berk Hacıgüzeller, “Çok önemli bir başarı elde ettik” dedi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, 31 Mayıs’ta sona erecek olan 2018 yılı faaliyet döneminin ilk üç çeyreğinde kâr etti. Siyah-beyazlı kulübün mali işlerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Berk Hacıgüzeller, Vatan Gazetesi'ne konuşurken, “2018 yılı faaliyet dönemi ile ilgili olarak ilk 9 aylık bilanço sonuçlarına göre 44 milyon TL kâr elde ettik. 1 Haziran 2017 ve 28 Şubat 2018 arasındaki dönemi kapsayan bu süreçte Euro %18, dolar ise %8 artmasına karşın bu kâr çok önemli bir başarı” ifadelerini kullandı. Hacıgüzeller 31 Mayıs’ta sona erecek olan 2018 yılı faaliyet dönemi sonunda da kârlılık açıklamayı amaçladıklarını belirtti.

‘F.Bahçe ve G.Saray zararda’

Hacıgüzeller, kendilerinin kâr açıkladıkları bu süreçte F.Bahçe ve G.Saray’ın ise zarar ettiğini söyledi. Hacıgüzeller, sarı-lacivertlilerin ilk 9 aylık bilançoda 103 milyon TL, sarı-kırmızılıların ise 155 milyon TL zarar ettiğini ifade etti.

‘Biz yerli-yabancı ayrımı yapmıyoruz’

Futbolcuların şubat ayı hak edişlerinin tamamını ödediklerini, kısa bir süre içinde de mart ayı hak edişlerini yatıracaklarını kaydeden Hacıgüzeller, “Bir yerli-yabancı ayrımı yapmaksızın, oynayan ya da oynamayan tüm futbolcularımızın ödemelerini gerçekleştiriyoruz. Ancak futbol rekabeti içerisinde bazı kulüplerin bu ayrımı yaptığını da biliyoruz” diye konuştu.

Etiketler :