Bernard için kıyasıya pazarlık! İşte transferde son durum

Bernard için kıyasıya pazarlık! İşte transferde son durum

10 numara bölgesinde oluşan boşluğu kapatmak için Bernard ile temaslarını sürdüren Beşiktaş, Brezilyalı yıldızın maliyetini düşürmeye çalışıyor. 25 yaşındaki Sambacı, yıllık 4 milyon Euro’nun üzerinde bir rakam talep ediyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Yönetimi, uzun süredir peşinde olduğu Brezilyalı yıldız Bernard Duarte ile yakın temasta. Teknik direktör Şenol Güneş’in de kadroda görmek istediği oyunculardan biri olan Bernard, Kara Kartal’dan bonuslar haricinde senelik 4 milyon Euro talep ediyor. Ancak Beşiktaş, 25 yaşındaki futbolcunun menaceri Adriano Spadoto ile yaptığı görüşmelerde bu rakamı aşağı çekmeye çalışıyor. Bonservisi elinde olduğu için yüksek ücret talep eden Bernard’la kıran kırana pazarlıklar devam ediyor. Bu rakam 3 milyon seviyelerine gelirse Beşiktaş, bu transferi gerçekleştirecek.

Geleceğe yatırım

Brezilyalı futbolcu, henüz 25 yaşında olduğu için de gelecek adına yatırım olarak görülüyor. Hem Avrupa’ya hem de Çin’e son 3 yıllık periyotta pek çok oyuncuyu yüksek bonservis bedelleriyle gönderen Beşiktaş, Bernard konusunda benzer bir yol haritası izleyecek. (Fanatik)

Etiketler :