Bernard transferinde F.Bahçe bir adım öne geçti!

Bernard transferinde F.Bahçe bir adım öne geçti!

Fenerbahçe'de teknik direktör Phillip Cocu'nun büyük önem verdiği kanat transferi için aday isimlerden birisi olan Bernard'da önemli bir gelişme yaşandı.

Ajans Beşiktaş - Sarı-Lacivertli yönetimin Beşiktaş'ın da istediği Brezilyalı futbolcu için yıllık ücret dışında kendisine imza parası teklif etmeye hazırlandığı bildirildi.

BEŞİKTAŞ'IN ÖNÜNE GEÇİLDİ!

Fenerbahçe'nin yıllık 3.3 milyon Euro teklifte bulunduğu yıldız futbolcu için verilmesi planlanan imza parasının 4.5 milyon Euro olduğu belirtiliyor. Bu teklifle Beşiktaş'ın bir adım önüne geçilecek.

BONSERVİS ÜCRETİ ZATEN YOK

Fenerbahçe'nin vereceği bu imza parasının bonservis ücreti olmadığı için UEFA ile imzalanan finansal fair play anlaşmasının "Sattığın kadar oyuncu alabilirsin" ilkesine de etki etmeyecek.

15 KEZ MİLLİ FORMAYI GİYDİ

Shakhtar Donetsk'in 2013 yılında 25 milyon Euro bonservis ödediği Bernard, son derece etkili ve çabuk bir kanat oyuncusu. 15 kez de Brezilya Milli Takım forması giydi. İki kulübün de iştahının kabarmasının sebebi Bernard'ın bonservisinin elinde olması. Transfermarkt verilerine göre Bernard'ın bonservis bedeli 16 milyon Euro. (Fotomaç)

 

Etiketler :