Bernard'ı Benfica'ya götürmek için eski takım arkadaşı devrede!

Bernard'ı Benfica'ya götürmek için eski takım arkadaşı devrede!

Benfica, Beşiktaş'ın da peşinde olduğu Bernard Duarte'ye yüklü miktarda teklifte bulundu.

Ajans Beşiktaş Dış Haber - Shaktar Donetsk'ten ayrılan ve Beşiktaş'ın radarına giren 25 yaşındaki kanat oyuncusu Bernard Duarte için Portekiz ekibi Benfica ve birkaç İngiliz kulübü de teklifte bulunmuştu. Yabancı basınında çıkan haberlere göre Benfica, Bernard'a resmi teklifi geçtiğimiz hafta sundu.

Portekiz basınında geçtiğimiz hafta çıkan habere göre Benfica, Bernard için 7 milyon euro imza parası ve senelik 2.2 milyon euroluk teklifte bulunurken, Çin'den daha yüksek teklifler alan Bernard, Avrupa'nın büyük liglerinde oynamak istediği için Çin'e sıcak bakmıyor.

Portekiz'in önde gelen gazetelerinden A Bola, okurlarına paylaştığı haberde Shaktar'dan Benfica'ya transfer olan Facundo Ferreyra'nın, Bernard ile iletişime geçtiği ve eski takım arkadaşına isteklerinde indirime gitmesi ve Benfica'ya transfer olması için baskıda bulunduğunu yazdı.

Öte yandan yine Portekiz'de yayın yapan Record Gazetesi'nin haberine göre Bernard, Benfica'dan 3 milyon euro yıllık maaş ve 10 milyon euroluk imza parası talebinde bulundu.

Etiketler :