"Beşiktaş - Abdullah Avcı: Neden olmasın?"

"Beşiktaş - Abdullah Avcı: Neden olmasın?"

Milliyet Gazetesi köşe yazarı Bilal Meşe, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörünün kim olacağıyla ilgili detayları bugün köşesine taşıdı:

Ajans Beşiktaş - İşte Bilal Meşe'nin köşesinde yer alan o bölüm:

"Şansal Ağabey, Milliyet’te eski müdürümüz... Yıllarca omuz omuza çalıştık. Gazetecilik heyecanı bitmeyen bir fotoğraftır benim penceremden. Benzetme yerindeyse 7/24 haber kovalar, telefonu elinden düşmez.

Onun Milliyet’teki ‘Dobra-Dobra’ köşesini okumadan asla geçmem. Yorumları müthiş, artı içinde haberler de barındırır. Örneğin Abdullah Avcı hocamızın sezon sonunda Sevilla’ya gideceğini, Okan Buruk’un da Başakşehir’de işbaşı yapacağını köşesine taşıdı. Şansal abi, ‘dedikodu’ diyor ama yazıyorsa, bir bildiği vardır, mutlaka duyum almıştır, telefon trafiği yapmıştır. Öyle laf olsun diye bunları yazmaz Şansal Ağabey...

Gelelim Abdullah Avcı’ya... Şampiyonluk için gün sayıyor, beş yıldır emek veriyor, dileriz bu emeğini şampiyonlukla taçlandırır. Biliyorsunuz şu sıralarda Beşiktaş’ı yeni sezonda kimin çalıştıracağı merak konusu. Akaretler’de kapalı kapılar ardında birçok isim geçiyor, örneğin Tayfun Korkut, Sergen Yalçın... Dönelim Avcı hocamıza, onun adı da geçmiyor değil, gönüllerde ilk sıraya oturduğunu biliyorum, bakmayın dillendirilmiyor. Niye olmasın ki?"