Beşiktaş - Ankaragücü maçı öncesi iki takımın eksikleri ve muhtemel 11'ler

Beşiktaş - Ankaragücü maçı öncesi iki takımın eksikleri ve muhtemel 11'ler

Beşiktaş ile Ankaragücü, Süper Lig'de karşılaşacak. Beşiktaş - Ankaragücü maçı muhtemel 11'ler

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Süper Lig'in 35. haftasında Başkent ekibi Ankaragücü'nü ağırlayacak. Vodafone Park'ta oynanacak maçı hakem Halis Özkahya yönetecek. Sergen Yalçın idaresindeki Beşiktaş, Süper Lig'de 70 puanla liderliğini sürdürüyor. Hikmet Karaman ile çıkışa geçen Ankaragücü ise Süper Lig'de 36 puanla 13. sırada yer alıyor.

Beşiktaş - Ankaragücü maçı sakat, cezalı ve eksik futbolcular

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar sakatlığı nedeniyle riske edilmedi ve kadroya alınmadı. Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında yaşadığı sakatlıkla sezonu kapattığı açıklanan Cenk Tosun'un yanı sıra sakatlığı devam eden Ajdin Hasic bu maçta forma giyemeyecek.

ANKARAGÜCÜ'NÜN EKSİKLERİ

Ankaragücü'nde Endri Çekici cezası nedeniyle Beşiktaş maçının kadrosunda yer alamayacak. Başkent temsilcisinde, Gençlerbirliği maçında sakatlanan Torgeir Borven'in tedavisi devam ediyor. Saba Lobjanidze ve Assane Diousse fizyoterapist eşliğinde çalışırken, Atakan Çankaya ile Ricardo Friedrich'in ise takımla adaptasyona yönelik çalıştığı belirtildi.

Beşiktaş - Ankaragücü maçı muhtemel 11'ler

Beşiktaş muhtemel 11'i: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, Rıdvan, Atiba, Josef, Oğuzhan, Ghezzal, N'Koudou, Cyle Larin

Ankaragücü muhtemel 11'i: Korcan, Kitsiou, Kulusic, Sarlija, Pinto, İbrahim, Voca, Paintsil, Alper, Emre Güral, Badji (Futbol Arena)