Beşiktaş - Antalyaspor maçının 'VAR' hakemi bakın kimdi? İki gün üst üste...

Beşiktaş - Antalyaspor maçının 'VAR' hakemi bakın kimdi? İki gün üst üste...

Beşiktaş, Süper Lig'in üçüncü haftasında Vodafone Park'ta Antalyaspor'u konuk etti.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in üçüncü haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Antalyaspor ile karşılaştı. Siyah-beyazlı takım, Antalyaspor karşısında beklenmedik bir yenilgi aldı. Antalyaspor, üst üste bulduğu gollerle ilk yarıda 2-0 öne geçti. Ardından Negredo'nun golü gelirken, Antalyaspor hemen ardından skoru 3-1'e getirdi. İkinci yarıda Pepe'nin golü ile farkı yeniden bire indiren Beşiktaş, girdiği pozisyonlardan sonuç çıkaramadı ve maçı 3-2 kaybetti.

Beşiktaş ile Antalyaspor arasında oynanan maçın ilk yarısındaki bir pozisyondan sonra ortalık karıştı. Antalyaspor'un 20. dakikada attığı ilk golde Doukara'nın ofsayt konumunda olduğu görüşü gündeme oturdu. Hakem Halis Özkahya, tartışma yaratan golde VAR'a başvurdu ve golü nizami saydı. Özkahya'nın bu kararı, sosyal medyada büyük tartışma başlattı

Beşiktaş - Antalyaspor karşılaşmasının VAR hakemi ise Fırat Aydınus'du. Fırat Aydınus dün de Fenerbahçe'nin 1-0 yenildiği maçın VAR hakemiydi. Aydınus’a 2 gün üst üste büyük takım maçlarında VAR görevi verilmesi garipsendi.

ded-001.jpg

Etiketler :