Beşiktaş Astra Giurgiu hazırlık maçı canlı yayın kanalı

Beşiktaş Astra Giurgiu hazırlık maçı canlı yayın kanalı

Beşiktaş Bulgar ekibi Astra Giurgiu ile hazırlık maçında bugün karşı karşıya gelecek. Beşiktaş'ın Astra maçı 11'i belli oldu. 

Ajans Beşiktaş - Süper Lig takımlarından Beşiktaş hazırlık maçında Astra Giurgiu ile karşılaşıyor. Siyah-beyazlılar ile Romanya 1. Lig takımlarından Astra Giurgiu arasındaki maç Vodafone Park’ta yapılıyor.

Bugün (11 Kasım Cumartesi) saat 15.00’da başlayacak olan Beşiktaş-Astra Giurgiu mücadelesinin bir yayıncı kanalı bulunmuyor. Beşiktaş dahil 3 büyüklerin hazırlık maçlarının yayın haklarını elinde bulunduran kuruluşun D-Smart olduğu biliniyor.

Ancak D-Smart bu hakkını bilinmeyen nedenlerle kullanmıyor veya kullanamıyor. Yayın hakkı elinde olmadığı için Beşiktaş'ın resmi TV kanalı BJK TV'nin de yayın yapması beklenmiyor.

Herhangi bir yerel yayıncı olmadığı için maçın yabancı kanallarda da bulunması imkansız. Normalde Digitürk, D-Smart ve Tivibu abonesi olmayan bazı taraftarlar, Justin TV ve netspor12 gibi siteleri kullanıyor. Ancak internet üzerinden yapılan bu kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneriyoruz. 

Maça dair tüm bilgiler ve ayrıntı haberler her zaman olduğu gibi Ajans Beşiktaş'ta yer alacak.

 

Etiketler :